Tömörfa Előszoba akasztós, balos fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
modern,tömörfa,előszoba,bútor
Tölgyfa/Mahagóni
cipőtartó,modern,tömörfa,előszoba
Cipőtartó kialakítás
praktikus,modern,előszoba,szekrény
Tölgyfa/Mahagóni

Innova

tömörfa előszoba

Barátságos fogadtatás tömörfa előszoba bútorokkal

Az előszoba az első, mely fogadja egy fárasztó nap után hazatérve. Az első melyet meglát, ezért fontosnak tartjuk, hogy megoldást nyújtsunk az előtér bútorozására is. Az Innova tömörfa előszoba bútorokkal a lakás mindig összeszedett képet mutat. Cipősszekrények, gardróbelemek, ülőpadok, akasztós és polcos bútorok különböző méretben, minőségi tömörfából.

Innova előszoba jellemzők:

INNOVA tömörfa előszoba bútor: tömörfa előszoba, előszoba bútor, fa előszoba


Kínálatunkban megtalálja a széria előszobát, de lehetőség van egyedi igények megvalósítására is.

Minden része kizárólag csak tömörfából készül. Válasszon igénye szerint fafaj és színválasztékunkból.

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Innova bútorcsalád
További termékei
Innova modern tömörfa nappali bútor csomós tölgyfából készült komód modern tv állvány fabútor íróasztal tömörfából modern stílusban Modern csomós tölgy dohányzóasztal innova wenge színű éjjeli szekrény modern-tomorfa-tolgy-csomos-talalo-uveges-vitrines-LED-elvilagitas-uvegpolc-nappali-konyha-innova egyedi-konyvespolc-polcrendszer-tolgyfa-tomorfa-natur-nappali-modern-innova
Még több tömörfa előszoba
cseresznyefa előszoba klasszikus forma

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben