Széchenyi 2020 program

KMOP 1.2.1-12-2014-00209

- Kedvezményezett neve: PFIFFER BÚTOR MÓR Fa- és Fémtermék-gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság
- A projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése
- Szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 42.700.984 Ft
- Projekt tartalmának bemutatása: Hatékonyság-és minőségjavulást eredményező gépbeszerzéssel új export-és belpiaci importkiváltó lehetőségek elérése
- A projekt tervezett befejezési dátuma: 2015.10.20.
- A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00209

- Kedvezményezett neve: PFIFFER BÚTOR MÓR Fa- és Fémtermék-gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság
- A projekt címe: Három rétegű, különlegesen nagy méretű, görbülésmentes tömörfa lapok kifejlesztése a Pfiffer Bútor kft-nél
- Szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 81.570.280 Ft
- Szerződött kölcsön összege: 40.933.450 Ft
- Támogatás mértéke: 55% (vissza nem térítendő támogatás), 27,6% (kölcsön)
- Projekt tartalmának bemutatása: A projekt célja, hogy a Társaság három rétegű, különlegesen nagy méretű és görbülésmentes tömörfa lapokat tudjon gyártani. A fejlesztési projekt során a     Társaság ki fog fejleszteni egy teljesen új termékcsaládot, amelynek jellemzői a következők: rendkívül nagy méretű (akár 1650 mm széles) tömörfa lapok, három rétegből összeragasztva a     görbülés  elkerülése végett, többféle strukturált felület szögletes vagy természetes ívelt élekkel (esetleg kéreggel) az exkluzív megjelenés érdekében. Ezen termékcsalád kifejlesztésével     kapcsolatban     elmondható, hogy a Társaság olyan egyedi termékeket lesz képes gyártani, ami nem csak a hazai piacon, de nemzetközi viszonylatban is kuriózumnak számít.
- A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.01.31.
- A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2018-00593

- Kedvezményezett neve: PFIFFER BÚTOR MÓR Fa- és Fémtermék-gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság
- A projekt címe: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a PFIFFER BÚTOR MÓR Kft-nél
- Szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 5.530.840 Ft - Szerződött kölcsön összege: 5.544.667 Ft
- Támogatás mértéke: 40% (vissza nem térítendő támogatás), 40,1% (kölcsön)
- Projekt tartalmának bemutatása: A PFIFFER BÚTOR MÓR Kft. jelen projekt keretében egy komplett vállalatirányítási rendszer bevezetését tervezi megvalósítani, amely CRM, gyártás, munkaidő és     HR,     beszerzés és logisztika, kontrolling, elektronikus iratkezelés, valamint mobilalkalmazás modulokból tevődik össze. A Társaság célja jelen beruházás megvalósításával, hogy korszerűsítse     informatikai rendszerét és ezzel együtt nagymértékben növelje működésének hatékonyságát, valamint átláthatóságát.
- A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.06.30.
- A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01322

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben