modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli
Modern fehér tömörfa éjjeliszekrény
bükkfa éjjeliszekrény
Natúr bükk éjjeliszekrény
tömörfa éjjeliszekrény
Kőrisfa Éjjeliszekrény
modern tömörfa éjjeliszekrény
Modern éjjeli szekrény kőrisfából kvarc színben

Altero

tömörfa éjjeli szekrény

Az Altero tömörfa éjjeliszekrénnyel a hálószobád igazán különlegessé teheted. Széles fafaj és színválasztékával könnyen illeszthető a bármely szobához. A modern kialakítású éjjeliszekrények filces koptatóval vannak ellátva a padló védelme érdekében. Az ajtók Csillapított csukódású BLUM pántokkal szereltek.

Jellemzők:


A hálószoba berendezése során fontos kiegészítője lehet egy tömörfából készült ágynak a tömörfa éjjeliszekrény is mely készülhet fiókos, nyitott vagy akár egyedi elképzelés alapján is. Éjjeli szekrényeink: tölgyfa éjjeliszekrény, cseresznyefa éjjeliszekrény, bükkfa éjjeliszekrény, modern éjjeli, modern éjjeli szekrény fiókkal, éjjeli szekrény két fiókkal

Választható fafajták, színek

Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Altero bútorcsalád
További termékei
modern tömörfa altero bútorok modern tömörfa komód szürke színben modern tömörfa tv állvány csomós tölgyfából modern, tömörfa, íróasztal altero tömörfa dohányzóasztal minden része tömör tölgyfából tömörfa gardrob
Még több tömörfa éjjeli szekrény
tömörfa éjjeliszekrény kőrisfából tölgyfa éjjeli szekrény tölgyfa éjjeliszekrény modern kivitelben

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben