modern,tomorfa,butorajto,konyhabutor,fabutor,konyhafront
Modern vonalvezetésű tömörfa bútorajtó
dóra tömörfa bútorajtó
dóra tömörfa bútorajtó
tömörfa bútorajtó

Dóra - egyenes

finom érintése magával ragad

dóra kőrisfa bútorajtó tömörfából
Dóra marású átlátszó erezetű kőrisfa bútorajtó

Dóra tömörfa bútorajtó családunk a modern stílusjegyeket hordozza. A kőrisfa speciális felületkezeléssel (átlátszó erezettel) ellátott konyhabútor elemei egyedülálló hangulatot teremtenek a modern forma és a tömörfa egyedi szépségének összhangja.

dóra,modern,tömörfa,bútorajtó,konyhabútor,front
Letisztult, minimál dizájn tömörfából

A Dóra bútorajtókat a minimál, egyszerű stílusjegyek jellemzik, a betét is tömörfából készül mely az ajtó síkjától mélyebben helyzkedik el. Felülete selymes tapintásával és lány vonalvezetésével magával ragadó. A gondosan megválasztott színekkel, a megfelelő kiegészítőkkel egy igazán egyedülálló konyhabútort eredményez.

Dóra - egyenes megosztása   

Fafajok és színek

cseresznyefa
antikolt cseresznye
cseresznyefa
cseresznye
cseresznyefa
dió
cseresznyefa
egyedi színkód
fekete diófa
dió matt lakkos
fekete diófa
natúr matt lakkos - szíjácsmentes
kőrisfa
csontfehér
kőrisfa
csontfehér / öregdió
kőrisfa
csontfehér átlátszó erezet
kőrisfa
dió
kőrisfa
egyedi színkód
kőrisfa
hamvas szürke
kőrisfa
hófehér
kőrisfa
hófehér / átlátszó erezet
kőrisfa
konyak
kőrisfa
körte
kőrisfa
kvarc szürke
kőrisfa
natúr selyemfényű lakk - álgeszt mentes
tölgyfa
barna
tölgyfa
egyedi színkód
tölgyfa
hófehér - mélyerezett
tölgyfa
konyak
tölgyfa
mahagóni
tölgyfa
natúr matt lakk - szíjács mentes
tölgyfa
natúr selyemfényű lakk - szíjács mentes
tölgyfa
wenge
vad tölgyfa
Egyedi színkód
vad tölgyfa
natúr matt lakk - szíjácsmentes
Összes fajta

Faragások

bőgő bika balos
(150mm x 270mm)
bőgő bika jobbos
(150mm x 270mm)
kacsák balos
(150mm x 270mm)
kacsák jobbos
(150mm x 270mm)
őzbak balos
(150mm x 270mm)
őzbak jobbos
(150mm x 270mm)
rózsás nő balos
(150mm x 270mm)
rózsás nő jobbos
(150mm x 270mm)
sas-farkas balos
(150mm x 270mm)
sas-farkas jobbos
(150mm x 270mm)
szalonka faragás balos
(100mm x 140mm)
szalonka faragás jobbos
(100mm x 140mm)
vadkan balos
(150mm x 270mm)
vadkan jobbos
(150mm x 270mm)
verekedő bikák
(755mm x 355mm)
hullámfaragás
(0mm x 0mm)
búza csokor kicsi
(67mm x 109mm)
gyömölcsös tál kicsi
(98mm x 75mm)
kőszáli bak kicsi balos
(0mm x 0mm)
kőszáli bak kicsi jobbos
(0mm x 0mm)
szőlőfürt kicsi
(84mm x 99mm)
Összes típus
Jellemzők
Tömörfa
Mit jelent a Pfiffer Bútor Mór Kft. értelmezésében a tömörfa? 100 év növekedés a természetben, 500 nap száradás a szabad levegőn, örök érték, tartósság a lakás bútoraként. Bútorajtóink és kiegészítőink minden része tömörfából készül! Alapanyagunk 1,5-2év pihentetés után kerül feldolgozásra. A fa természetes „élő” anyag, időt kell adni neki, hogy később a belőle készülő bútor is tartós, használata problémamentes legyen.
Felületek
Óriási a választék, már csak a standard választékot tekintve is. Pácolt és lakkozott ajtóink megőrzik, sőt kiemelik az általunk használt magas minőségű alapanyag szépségét, a fa természetes rajzolatát. A modernebb megjelenést kedvelők számára színre festett ajtóinknál különleges megjelenésben láthatják a kőris és a tölgyfa egyedülálló szépségét (sokan próbálják utánozni műanyag és fóliázott felületekkel).
Fafajok
Alapvetően négyféle fafajból dolgozunk – kőris, tölgy, erdei vadcseresznye, fekete dió –, mely fafajok mindegyike a tapasztalatok alapján jobban megállja a helyét a konyhabútorokon, mint a bükk vagy más fafajok. Gondos válogatás és osztályozás történik a gyártási folyamat több pontján, az összes művelet „házon belül” zajlik, a rönkbeszerzéstől a szárításon át a famegmunkálásig, a felületkezelést is beleértve, így nyomon követjük a folyamatot a rönkbeszerzéstől egészen a csomagolásig.
„100 érintés alkotás közben, mire elkészül az Ön tömörfa bútora(bútorajtója), ez az igazi érték és a lelke a lakásának!”

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben