modern,tomorfa,butorajto,konyhabutor,fabutor,konyhafront
Modern vonalvezetésű tömörfa bútorajtó
dóra tömörfa bútorajtó
dóra tömörfa bútorajtó
tömörfa bútorajtó

Dóra - egyenes

finom érintése magával ragad

dóra kőrisfa bútorajtó tömörfából
Dóra marású átlátszó erezetű kőrisfa bútorajtó

Dóra tömörfa bútorajtó családunk a modern stílusjegyeket hordozza. A kőrisfa speciális felületkezeléssel (átlátszó erezettel) ellátott konyhabútor elemei egyedülálló hangulatot teremtenek a modern forma és a tömörfa egyedi szépségének összhangja.

dóra,modern,tömörfa,bútorajtó,konyhabútor,front
Letisztult, minimál dizájn tömörfából

A Dóra bútorajtókat a minimál, egyszerű stílusjegyek jellemzik, a betét is tömörfából készül mely az ajtó síkjától mélyebben helyzkedik el. Felülete selymes tapintásával és lány vonalvezetésével magával ragadó. A gondosan megválasztott színekkel, a megfelelő kiegészítőkkel egy igazán egyedülálló konyhabútort eredményez.

Dóra - egyenes megosztása   

Fafajok és színek

cseresznyefa
antikolt cseresznye
cseresznyefa
cseresznye
cseresznyefa
dió
fekete diófa
dió matt lakkos
fekete diófa
natúr matt lakkos
kőrisfa
csontfehér
kőrisfa
csontfehér / öregdió
kőrisfa
csontfehér átlátszó erezet
kőrisfa
dió
kőrisfa
hamvas szürke
kőrisfa
hófehér
kőrisfa
hófehér / átlátszó erezet
kőrisfa
konyak
kőrisfa
körte
kőrisfa
kvarc
kőrisfa
natúr selyemfényű lakk
tölgyfa
barna
tölgyfa
hófehér
tölgyfa
konyak
tölgyfa
mahagóni
tölgyfa
natúr matt lakk
tölgyfa
natúr selyemfényű lakk
tölgyfa
wenge
vad tölgyfa
natúr matt lakk
Összes fajta

Faragások

bőgő bika balos
(150mm x 270mm)
bőgő bika jobbos
(150mm x 270mm)
kacsák balos
(150mm x 270mm)
kacsák jobbos
(150mm x 270mm)
őzbak balos
(150mm x 270mm)
őzbak jobbos
(150mm x 270mm)
rózsás nő balos
(150mm x 270mm)
rózsás nő jobbos
(150mm x 270mm)
sas-farkas balos
(150mm x 270mm)
sas-farkas jobbos
(150mm x 270mm)
szalonka faragás balos
(100mm x 140mm)
szalonka faragás jobbos
(100mm x 140mm)
vadkan balos
(150mm x 270mm)
vadkan jobbos
(150mm x 270mm)
verekedő bikák
(755mm x 355mm)
hullámfaragás
(0mm x 0mm)
búza csokor kicsi
(67mm x 109mm)
gyömölcsös tál kicsi
(98mm x 75mm)
kőszáli bak kicsi balos
(0mm x 0mm)
kőszáli bak kicsi jobbos
(0mm x 0mm)
szőlőfürt kicsi
(84mm x 99mm)
Összes típus
Jellemzők
Tömörfa
Mit jelent a Pfiffer Bútor Mór Kft. értelmezésében a tömörfa? 100 év növekedés a természetben, 500 nap száradás a szabad levegőn, örök érték, tartósság a lakás bútoraként. Bútorajtóink és kiegészítőink minden része tömörfából készül! Alapanyagunk 1,5-2év pihentetés után kerül feldolgozásra. A fa természetes „élő” anyag, időt kell adni neki, hogy később a belőle készülő bútor is tartós, használata problémamentes legyen.
Felületek
Óriási a választék, már csak a standard választékot tekintve is. Pácolt és lakkozott ajtóink megőrzik, sőt kiemelik az általunk használt magas minőségű alapanyag szépségét, a fa természetes rajzolatát. A modernebb megjelenést kedvelők számára színre festett ajtóinknál különleges megjelenésben láthatják a kőris és a tölgyfa egyedülálló szépségét (sokan próbálják utánozni műanyag és fóliázott felületekkel).
Fafajok
Alapvetően négyféle fafajból dolgozunk – kőris, tölgy, erdei vadcseresznye, fekete dió –, mely fafajok mindegyike a tapasztalatok alapján jobban megállja a helyét a konyhabútorokon, mint a bükk vagy más fafajok. Gondos válogatás és osztályozás történik a gyártási folyamat több pontján, az összes művelet „házon belül” zajlik, a rönkbeszerzéstől a szárításon át a famegmunkálásig, a felületkezelést is beleértve, így nyomon követjük a folyamatot a rönkbeszerzéstől egészen a csomagolásig.
„100 érintés alkotás közben, mire elkészül az Ön tömörfa bútora(bútorajtója), ez az igazi érték és a lelke a lakásának!”

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben