Tömörfa bútorajtó
választékunk

Választék - árlista

EGYEDI MÉRETBEN - FELÁR NÉLKÜL !

Árajánlat kérés

"Nem részben fa, nem furnérozott, nem olyan, EZ VALÓDI TÖMÖRFA BÚTORAJTÓ"

LAKÁSBÓL OTTHON

Egy szép konyhabútor mely tömörfából készül, képes a lakást Otthonná alakítani a természet varázsával. Az egyedi fabútor előkelő és természetes. Nem csak lakásunkat öltözteti fel, szépsége eredetiséget is kölcsönöz a környezetének. 

A LEGNEMESEBB FAFAJOKBÓL

Konyhabútorhoz, egyedi, beépített szekrényekhez gyártott tömörfa bútorajtó minden részét valódi tömör tölgy, kőris, fekete dió és vadcseresznye fából készítjük!

Hajlított bútorajtók és kiegészítő alkatrészek gyártására is van lehetőség, valamint különféle „karc”- és „dombor faragások” elkészítésére, de a divatos hullám mintájú marási motívumok is kivitelezhetőek.

Tömörfa bútorajtóink többféle marástípussal készülnek 4 fafajból modern és klasszikus stílusban.

MAGYAR ALAPANYAGBÓL - MAGYAR MUNKAERŐVEL

Általunk az eddigi [ 24 év ] alatt készített több mint 200.000 m2 tömörfa bútorajtó, több ezer bútor elkészítése által nyert tapasztalattal, és átfogó ismeretekkel rendelkezünk a tömörfa bútorajtó és bútorgyártás terén.

A fát mint a legfontosabb alapanyagunkat MAGYAR erdőkből szerezzük be. Több mint 1500m3 fűrészáru készlettel rendelkezünk. A hozzánk beérkező rönköket felvágás előtt lekérgezzük, saját üzemünkben felfűrészeljük és felhasználás előtt 1,5-2 év pihentetés után kíméletesen szárítjuk. A fa természetes „élő” anyag, időt kell adni neki, hogy később a belőle készülő bútor is tartós, használata problémamentes legyen.

Ez a hosszas előkészület- befektetés biztosítja, hogy ön tartós, probléma mentes tömörfa fronthoz - bútorokhoz jusson.


„Bizonytalan és hamis világunkban olyat kínálunk, ami tényleg abból van, aminek látszik, ott készül, ahol mondjuk, akkorra készül el, amikorra ígérjük, és tovább él, mint gondolnánk!”

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben