Tömörfa bútorajtók

egyedi méretben - felár nélkül

Nem részben fa, nem furnérozott, nem olyan... EZ VALÓDI TÖMÖRFA BÚTORAJTÓ


butorajto katalogus Bútorajtó katalógus 2023

Egy szép konyhabútor mely tömörfából készül, képes a lakást Otthonná alakítani a természet varázsával. Az egyedi fabútor előkelő és természetes. Nem csak otthonunkat öltözteti fel, szépsége eredetiséget is kölcsönöz a környezetének. 

 

A LEGNEMESEBB FAFAJOKBÓL

Fa Konyhabútorhoz, egyedi, beépített szekrényekhez gyártott tömörfa bútorajtó minden részét valódi tömör tölgy, fekete dió és vadcseresznye fából készítjük!

Hajlított tömörfa bútorajtók és kiegészítő alkatrészek gyártásása.

Különféle „karc”- és „dombor faragások” divatos hullám mintájú marási motívumok.

Tömörfa bútorajtóink többféle marástípussal készülnek 3 fafajból modern és klasszikus stílusban.

MAGYAR ALAPANYAGBÓL - MAGYAR MUNKAERŐVEL

Általunk az eddigi [ 28 év ] alatt készített több mint 400.000 m2 tömörfa bútorajtó, több ezer bútor elkészítése által nyert tapasztalattal, és átfogó ismeretekkel rendelkezünk a tömörfa bútorajtó és bútorgyártás terén.

A fát mint a legfontosabb alapanyagunkat MAGYAR erdőkből szerezzük be. Több mint 1500m3 fűrészáru készlettel rendelkezünk. A hozzánk beérkező rönköket felvágás előtt lekérgezzük, saját üzemünkben felfűrészeljük és felhasználás előtt 1,5-2 év pihentetés után kíméletesen szárítjuk. A fa természetes „élő” anyag, időt kell adni neki, hogy később a belőle készülő bútor is tartós, használata problémamentes legyen.

Ez a hosszas előkészület - befektetés biztosítja, hogy ön tartós, probléma mentes tömörfa fronthoz - bútorokhoz jusson.

 


MILYEN ELŐNYEI VANNAK A TÖMÖRFA BÚTORAJTÓNAK?

A Pfiffer Bútortól származó tömörfa ajtók a legjobbak közé tartoznak, évtizedes tapasztalat és kézművesség garantálja a legutolsó részletekig kidolgozott bútorajtókat. A beruházás sok szempontból is megtérülő:


A TÖMÖRFA BÚTORAJTÓK GONDOZÁSA

A tömörfa bútorajtók viszonylag könnyen tisztíthatók, azonban a felületkezeléstől függően kis elővigyázatossággal kell eljárnia. A festett és kezelt felületeket óvni kell a közvetlen víz és a hőhatástól, magas páratartalomtól (ideális a 40-60%) emellett természetesen a helyiség hőmérsékletet is figyelni kell (a legjobb a 20-22 fok). Otthonra célszerű beszerezni egy egyszerű műszert, a higrométert, mely méri a helyiség aktuális páratartalmát. Ha a páratartalom 40 százalék alatti, akkor a levegő nedvességtartalmának pótlására, azaz párásításra is szükség lehet.


A fa egyik előnye, hogy az anyag elektrosztatikusan nem töltődik, ezért kevésbé vonzza a port. A törléshez elegendő száraz vagy enyhén nedves ruhát használni. A vastagabb szennyeződésekhez mikroszálas szövetet ajánlunk. Kerülni kell, az éles tisztító vagy súroló szereket, amelyek megtámadhatják a fát. Ha önmagában nem tudja vízzel tisztítani, kipróbálhatja semleges szappannal.


„Bizonytalan és hamis világunkban olyat kínálunk, ami tényleg abból van, aminek látszik, ott készül, ahol mondjuk, akkorra készül el, amikorra ígérjük, és tovább él, mint gondolnánk!”


Tömörfa termékeink

Filungos bútorajtó, Üvegezhető bútorajtó, Hajlított-Filungos bútorajtó, Hajlított üvegezhető bútorajtó, Apácarácsos ajtó,  Apácarács, Egyenes fénycsőtakaró, Hajlított fénycsőtakaró, Csapos fiókelő, Keretépített fiókelő, Belső marású fiókelő,  Egyenes lábléc, Hajlított lábléc, Rétegelt hátfallemez, Egyenes párkányléc, Hajlított párkányléc, Pillérléc, Egyenes polckorlát, Hajlított polckorlát, Szellőzőrács, Telelapok

Munkapult, Konyhapult, Tömörfa munkalap

Nem készítünk MDF, Fóliázott, Furnérozott bútorajtókat. Bútorajtóink minden része kizárólag tisztán-tömörfából készül. 


A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János

Kedves Anikó és János! A mai napon kiszállításra került a legyártott bútorom. Tökéletesen néz ki és minden mérete és funkciója a megrendelés szerint történt. Nagyon köszönöm az igényes munkát ami a megrendeléstől a kiszállításig bezárólag volt tapasztalható. Jó volt Önökkel üzletelni és örömmel fogom használni a minőségi bútorokat!

N.Csaba
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben