Kézműves tradíció

Szakértelem 1994 óta


Gyermekkorom óta vonzottak az igazi tömörfa bútorok. Egy élet munkájával és fanatikus rajongással építettem fel a tömörfa bútorgyártás alapjait a Vértes hegység lábánál, a természet ölelésében. A bútorgyártás számunkra nem munka, hanem rajongás. Családunk ebben az élettel teli környezetben találta meg hivatását, éli mindennapjait, és teremt értéket azok számára, akik a tömörfa bútor mellett döntenek.
Egy tömörfa bútornak utánozhatatlan hangulata van, magában hordozza a múlt eseményeit, arra ösztönöz minket, hogy megőrizve, tovább örökítsük a jövő generációjának. Több mint használati tárgy, átadja a rét illatát, az erdő újraéled, a természet otthonunkba költözik, a család és az életünk szerves részévé válik.

Pfiffer János"Olyan bútort készítünk melynek lelke van, velünk él, és generációkon át szolgál bennünket."

Küldetésünk, Célunk

Munkatársaink becsülettel, nagy szaktudással és innovatív szemlélettel a magas szintű vevői igények teljeskörű kiszolgálásán dolgoznak. A Pfiffer Bútor Mór Kft. küldetése olyan magas minőségű tömörfa termékek gyártása, melyek növelik a mindennapi élet minőségét. Széleskörű, folyamatosan megújuló, innovatív megoldásokkal ellátott időtálló bútorokat és bútorajtókat hoztunk és hozunk létre folyamatosan vevőink számára, biztosítva ezzel a hosszú távú elégedettséget. Csak olyat kínálunk vevőinknek amit mi is szívesen elfogadnánk!

A siker elsősorban a gyártástechnológiák és a hatékony munkafolyamatok szervezésétől függ, ez biztosítja egyben a rugalmas, gyors vásárlói szükségletekhez való alkalmazkodást.

Hangulat, variálhatóság, profizmus

A Pfiffer Bútor klasszikus tömörfa termékcsaládjai a nemes tölgy,  cseresznye, fekete diófa felületekkel kellemes környezetet teremtenek otthonában.

Termékcsaládjaink nagy része elemes bútor, de a vásárló ízlése és igénye szerint egyedi elemeket is gyártunk. A termékek hosszú éveken át meleg színben pompázhatnak vevőink otthonában.

Egyesítve a tapasztalatot, a tudást, és a modern technológiát, a rönkök feldolgozásától a fa megmunkálásáig és a felület kezeléséig, a bútorajtók marásától egészen a részletek kidolgozásáig törekszünk a legjobb eredményre.

Megbízhatóság, határidő, minőség

100% magyar, családi tulajdonú vállalkozásunk az 1994-ben alakult kis vállalkozásból mára a hazai exkluzív tömörfa bútorok és bútorajtó gyártás meghatározó szereplőjévé vált. Filozófiánk legfontosabb szempontjai közé tartozik a megbízhatóság, pontos határidő betartása és a vásárlói igényeknek való magas szintű megfelelés, mindehhez a modern technológiai háttér és a kiemelkedő géppark is elengedhetetlen feltétel.

Joggal bízhat meg a piacvezető termékminőségben és a kiváló szolgáltatásban, a tanácsadástól a szerelésen át az utólagos ügyfélkapcsolatokig. A magas színvonalat, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot tartjuk kiemelten fontosnak.

 

Házhoz szállítás, beépítés

Igény szerint termékeinket Magyarország egész területén saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Számunkra  fontos a fenntarthatóság, ezért bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód egyben garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.


 


Tömörfa bútorok a legnemesebb fafajokból

Vállalkozásunk azon kevés gyártók közé tartozik, akik csak tisztán tömörfa alkatrészekből gyártja bútorait és bútorajtóit. Prémium kategóriás szekrénysorainknál és egyéb termékeinknél is a legmagasabb minőséget, széles választékot és a legújabb fejlesztéseket biztosítjuk igényes vásárlóinknak. A szükséges alapanyagot 80-100 éves rönkök adják, ami több mint 1500 köbméter tölgy, cseresznye, kőris, fekete dió fát jelent. Hosszas előkészület, befektetés biztosítja, hogy tartós és időtálló termékeket készíthessünk.

Minden termékünket 100%ban magunk tervezzük, fejlesztjük, és gyártjuk.

"Magyar Fából - Magyar Bútor"

 


Minőségpolitika

Cégünk küldetése olyan magas minőségű termékek gyártása, melyek növelik a mindennapi élet minőségét. Széles skálájú és folyamatosan megújuló, tartós termékcsaládokat és termékeket hoztunk és hozunk folyamatosan létre vevőink számára, biztosítva a hosszú távú elégedettséget. Dolgozóinknak stabil hátteret, kreatív és magas motivációjú munkakörnyezetet biztosítunk. Célunk az, hogy szakmánkban a legjobb gyártó cégek között legyünk, ugyanakkor a magyarországi bútorgyártás és forgalmazás egyre elismertebb piaci szereplőjévé váljunk. Célunk megvalósítása érdekében 2013-ban ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert vezetünk be.

Jövőképünkben a Pfiffer Bútor, mint az országban egyre inkább meghatározó szerepet betöltő és az üzleti életben továbbra is sikeres, a magas minőségű termék gyártásáért elkötelezett vállalkozásként szerepel. Tovább növelve a márka hírnevét és a termékek minőségét. Partnereink és vásárlóink körében országosan ki akarjuk vívni magunknak a vezető márkanév címét, melyet elsősorban a magas minőséggel, tartós értékálló termékekkel, a zökkenőmentes teljesítéssel és a vásárlói igények szem előtt tartásával szándékozunk elérni.

A Pfiffer Bútor stratégiája egyrészt a költségek optimalizálását, és annak minél jobb kihasználását tartja szem előtt. Tisztában vagyunk vele, hogy csak akkor lehetünk sikeresek, ha a piacon az adott fogyasztói igényeket szem előtt tartva próbáljuk fejleszteni, alakítani termékeinket. A sikeresség elsősorban a gyártástechnológiától és hatékony szervezettségtől függ, mely biztosítja a rugalmasságot, a vásárlói szükségletek változásához való gyors alkalmazkodást., ezért a stratégiai üzleti tervünkben mindig arra törekszünk, hogy ne csak a fogyasztó-gyártó kapcsolatra helyezzük a hangsúlyt, hanem tartsuk szem előtt a gyártástechnológia és a üzemi létesítmények folyamatos modernizációját, mely hozzásegít minket a változó világgazdasági folyamatok minél rugalmasabb kezeléséhez. A vevői információk és folyamataink rendszeres vizsgálata alapján minőségirányítási rendszerünket folyamatosan elemezzük, és szükség szerint módosítjuk. Munkatársainkkal és beszállítónkkal megismertetjük a minőségirányítási rendszer működését és elvárjuk építő közreműködésüket.

Tanúsítványaink

Cégünknél MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási és MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer működik

ISOminosites  MSZ EN ISO 9001:2015                                                   ISOminosites MSZ EN ISO 14001:2015Minden Pfiffer Bútor termék, legyen az egyedi vagy széria egyszeri és megismételhetetlen,
melyet a természetes fa egyedisége és a hozzáadott szakmai tapasztalat biztosít.

Sajtó megjelenések


Ajtófrontok gépi csiszolással 1./ Lakásból OTTHON
Ajtófrontok gépi csiszolással 2./ "Igazi tömörfa bútorokkal"
Ajtófrontok gépi csiszolással 1./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással 2./ Ne gyártsd, inkább gyártasd
Ajtófrontok gépi csiszolással 3./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással 4./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással Kefézőgép vásárlás
Cégriport (2008)
Mesterportré (2008)
Miért éppen keményfából I.
faipari tudományos eggyesület látogatása a pfiffer bútor mór kft.-nél FATE látogatás (2018)
Nimród vadászújság cikk Nimród vadászujság cikk
Mit jelent a valódi tömörfa bútor Mit jelent az érték?
Pfiffer Vadászbútorok a Fehova kiállításon Vadászbútorok a FeHoVán
Pfiffer Vadászbútorok a Fehova kiállításon Az összefogás új magyar értéket teremthet

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben