Kézműves tradíció

Szakértelem 1994 óta


Gyermekkorom óta vonzottak az igazi tömörfa bútorok. Egy élet munkájával és fanatikus rajongással építettem fel a tömörfa bútorgyártás alapjait a Vértes hegység lábánál, a természet ölelésében. A bútorgyártás számunkra nem munka, hanem rajongás. Családunk ebben az élettel teli környezetben találta meg hivatását, éli mindennapjait, és teremt értéket azok számára, akik a tömörfa bútor mellett döntenek.
Egy tömörfa bútornak utánozhatatlan hangulata van, magában hordozza a múlt eseményeit, arra ösztönöz minket, hogy megőrizve, tovább örökítsük a jövő generációjának. Több mint használati tárgy, átadja a rét illatát, az erdő újraéled, a természet otthonunkba költözik, a család és az életünk szerves részévé válik.

Pfiffer János"Olyan bútort készítünk melynek lelke van, velünk él, és generációkon át szolgál bennünket."


Tömörfa bútorainkról

A magas minőségű tömörfa bútorgyártásnak különleges „elvárásai” vannak. Nagy tapasztalat, odafigyelés és sok idő kell hozzá, mert a fának lelke van, élő anyag, igazi érték. A tömörfa bútor él: az egészséges lakás tüdejeként beszívja a párát ha sok és leadja, ha száraz a levegő - így tartja egészséges szinten az Ön otthonában a klímát. Az ember és a fa közelsége, egymásra találása nem sok magyarázatot kíván. Szívesen fogadja be az ember környezetébe a melegséget, a természet közvetlen közelségét sugárzó, megtestesítő, lényegében "tovább élő" fabútorokat.

Természetes alapanyag, környezetünk védelme, törekvés a meleg, otthonos lakásbelsőre, egyediség és megbízhatóság. A Pfiffer Bútor Mór Kft.-nél ezen meggyőző érvek miatt döntöttünk amellett, hogy csak természetes fa alapanyagból készítjük minőségi bútorainkat, melyek a vásárlóink megelégedését egy egész életen át képesek megőrizni.


Küldetésünk, Célunk

Munkatársaink becsülettel, nagy szaktudással és innovatív szemlélettel a magas szintű vevői igények teljeskörű kiszolgálásán dolgoznak. A Pfiffer Bútor Mór Kft. küldetése olyan magas minőségű tömörfa termékek gyártása, melyek növelik a mindennapi élet minőségét. Széleskörű, folyamatosan megújuló, innovatív megoldásokkal ellátott időtálló bútorokat és bútorajtókat hozunk létre vevőink számára, biztosítva ezzel a hosszú távú elégedettséget. Csak olyat kínálunk vevőinknek amit mi is szívesen elfogadnánk!

Dolgozóinknak stabil hátteret, kreatív és magas motivációjú munkakörnyezetet biztosítunk. Célunk az, hogy szakmánkban a legjobb gyártó cégek között legyünk, ugyanakkor a magyarországi bútorgyártás és forgalmazás egyre elismertebb piaci szereplőjévé váljunk.

A vevői információk és folyamataink rendszeres vizsgálata alapján minőségirányítási rendszerünket folyamatosan elemezzük, és szükség szerint módosítjuk. Munkatársainkkal és beszállítónkkal megismertetjük a minőségirányítási rendszer működését és elvárjuk építő közreműködésüket.

A siker elsősorban a gyártástechnológiák és a hatékony munkafolyamatok szervezésétől függ, ez biztosítja egyben a rugalmas, gyors vásárlói szükségletekhez való alkalmazkodást.


Hangulat, variálhatóság, profizmus

A Pfiffer Bútor klasszikus tömörfa termékcsaládjai a tölgy, cseresznye, fekete diófa felületekkel kellemes környezetet teremtenek otthonában.

Termékcsaládjaink nagy része elemes bútor, de a vásárló ízlése és igénye szerint egyedi bútorokat is gyártunk.

Tapasztalatunkat, a tudásunkat és a modern gyártástechnológiánkat felhasználva, a rönkök kiválasztásától, feldolgozásától a fa megmunkálásáig és a felületkezeléséig a bútorajtók marásától egészen a részletek kidolgozásáig a legjobb végeredményre törekszünk.

Megbízhatóság, határidő, minőség

100% magyar, családi tulajdonú vállalkozásunk az 1994-ben alakult kis vállalkozásból mára a hazai exkluzív tömörfa bútorok és bútorajtó gyártás meghatározó szereplőjévé vált. Filozófiánk legfontosabb szempontjai közé tartozik a megbízhatóság, pontos határidő betartása és a vásárlói igényeknek való magas szintű megfelelés, mindehhez a modern technológiai háttér és a kiemelkedő géppark is elengedhetetlen feltétel.

Joggal bízhat meg a piacvezető termékminőségben és a kiváló szolgáltatásban, a tanácsadástól a szerelésen át az utólagos ügyfélkapcsolatokig. A magas színvonalat, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot tartjuk kiemelten fontosnak.

 


Házhoz szállítás, beépítés

Ügyfeleink igénye szerint bútorainkat Magyarország egész területén saját járművel szállítjuk és összeszereljük. Hozzáértő, udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Fontos számunkra a fenntarthatóság, ezért bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja egyben bútoraink sérülésmentes állapotban való helyszínre szállítását és átadását.


 


Tömörfa bútorok a legnemesebb fafajokból

Vállalkozásunk azon kevés gyártó közé tartozik, akik csak tisztán tömörfa alkatrészekből gyártják bútoraikat és bútorajtóikat. Prémium kategóriás szekrénysorainknál és egyéb termékeinknél is a legmagasabb minőséget, széles választékot és a legújabb fejlesztéseket biztosítjuk vásárlóinknak. A szükséges alapanyagot 80-100 éves rönkök adják, ami több mint 2000 m3 kőris, tölgy, cseresznye és feketedió fát jelent. Gondos előkészület, és a legapróbb részletekre való odafigyelés biztosítja, hogy tartós és időtálló termékeket készíthessünk, vásárlóink számára pedig igazi értéket teremthessünk.

Minden termékünket magunk tervezzük, fejlesztjük, és gyártjuk!

"Magyar Fából - Magyar Bútor"

 


Jövőképünk

Jövőképünkben a Pfiffer Bútor, mint az országban egyre inkább meghatározó szerepet betöltő és az üzleti életben továbbra is sikeres, a magas minőségű termékek gyártásáért elkötelezett vállalkozásként szerepel. Tovább növelve a márka hírnevét és a termékek minőségét. Partnereink és vásárlóink körében országosan ki akarjuk vívni a vezető márkanév címét, melyet elsősorban a magas minőséggel, tartós értékálló termékekkel, a zökkenőmentes teljesítéssel és a vásárlói igények szem előtt tartásával szándékozunk elérni.

Tanúsítványaink

Cégünknél MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási és MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer működik

ISOminosites  MSZ EN ISO 9001:2015                                                   ISOminosites MSZ EN ISO 14001:2015
Minden Pfiffer Bútor termék, legyen az egyedi vagy széria egyszeri és megismételhetetlen,
melyet a természetes fa egyedisége és a hozzáadott szakmai tapasztalat biztosít.

Sajtó megjelenések


Ajtófrontok gépi csiszolással 1./ Lakásból OTTHON
Ajtófrontok gépi csiszolással 2./ "Igazi tömörfa bútorokkal"
Ajtófrontok gépi csiszolással 1./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással 2./ Ne gyártsd, inkább gyártasd
Ajtófrontok gépi csiszolással 3./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással 4./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással Kefézőgép vásárlás
Cégriport (2008)
Mesterportré (2008)
Miért éppen keményfából I.
faipari tudományos eggyesület látogatása a pfiffer bútor mór kft.-nél FATE látogatás (2018)
Nimród vadászújság cikk Nimród vadászujság cikk
Mit jelent a valódi tömörfa bútor Mit jelent az érték?
Pfiffer Vadászbútorok a Fehova kiállításon Vadászbútorok a FeHoVán
Pfiffer Vadászbútorok a Fehova kiállításon Az összefogás új magyar értéket teremthet
csinaljukmaskepp 2022 - Csináljuk másképp 1.cikk
csinaljukmaskepp 2022 - Csináljuk másképp 2.cikk
csinaljukmaskepp 2023 - Csináljuk másképp 3.cikk
csinaljukmaskepp 2023 - Csináljuk másképp 4.cikk

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben