vadtolgy-modern-tomorfa-agykeret
Vad tölgyfa/Natúr
modern-tomorfa-agy-feketedio
Fekete diófa/Natúr
tomorfa-agy-agynemutarto-agykeret-diofa-csomos-tartos-eros-stilus
Fekete diófa/Dió (TERMÉKVÁLTOZÁS! RÉGI KIVITEL)

Spirit

tömörfa ágy

Letisztult, modern vonalak

A Spirit ágyak a modern stílus kedvelőinek lett kialakítva. A Spirit ágy kompromisszumok nélkül ötvözi a legmodernebb technikát és a legmodernebb stílus irányzatokat. A Spirit ágyakkal olyan hálószoba alakítható ki ahol a minimalista dizájn és a rendezettség a fő szempont.

Praktikus helykialakítás, variálhatóság

Spirit ágyainkat különböző szélességi méretben a heverőtől egészen 200cm szélességig el tudjuk készíteni. Bükk, Kőris, Tölgy, Cseresznye és Fekete diófából is rendelhető. Ezeket az anyagokat különböző felületkezelésekkel tesszük igazán egyedivé.

Természetes alapanyag,  kiváló minőségben

A vállalkozás elhivatott munkatársai az érzéseiket is beleadva alakítják ezeket a tömörfa bútorokat. Nem műanyagból készült fát utánzó tömegtermékek. Minden darab egyedi és megismételhetetlen melynek saját története van.

Összeszerelési útmutatók

Spirit bútorcsalád jellemzői

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Spirit bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
modern ágykeret tölgyfából cseresznyefa ágy éjjeliszekrénnyel

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben