vadtolgy-modern-tomorfa-agykeret
Vad tölgyfa/Natúr
modern-tomorfa-agy-feketedio
Fekete diófa/Natúr
modern-tomorfa-feher-agy-spirit
Tölgyfa/Hófehér átl. erezet
Vad tölgy/barna
Vad tölgy/dió

Spirit

tömörfa ágy

Milyen a Spirit tömörfa ágy?

Letisztult, stílusos vonalvezetése kidomborítja a fa eredeti mintázatát és szépségét. A Spirit ágy kompromisszumok nélkül ötvözi a legmodernebb technikát és a legmodernebb stílus irányzatokat. Széles méretválasztékban, motoros nyitású ágyneműtartós vagy hagyományos ágyrács – kialakítással elérhető, modern vonalvezetésű, elegáns ágy.

Természetes alapanyagból, kiváló minőségben

A vállalkozás elhivatott munkatársai az érzéseiket is beleadva alakítják ezeket a tömörfa ágyakat. Nem műanyagból készült fát utánzó tömegtermékek. Minden darab egyedi és megismételhetetlen, olyan mint a természet, saját története van.

Összeszerelési útmutatók (KATTINTSON IDE)

Spirit ágy jellemzői:

Spirit tömörfa ágy: altero tömörfa ágy, tömörfa ágy, modern tömörfa ágy, ágyneműtartós modern tömörfa ágy, tölgyfa ágy

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Spirit bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
tömörfa balance modern ágy rusztikus-tomorfa-cseresznye-klasszikus-hajlitott-agynemutarto-elegans-eros-massziv-robosztus

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János

Kedves Anikó és János! A mai napon kiszállításra került a legyártott bútorom. Tökéletesen néz ki és minden mérete és funkciója a megrendelés szerint történt. Nagyon köszönöm az igényes munkát ami a megrendeléstől a kiszállításig bezárólag volt tapasztalható. Jó volt Önökkel üzletelni és örömmel fogom használni a minőségi bútorokat!

N.Csaba
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben