modern-tomorfa-talalo-szekreny-vadtolgy-tolgy-elvilagitas-letisztult-konyha-natur-minoseg
Vad tölgyfa/Natúr
tomorfa,talalo,szekreny,vadtolgy
Vad tölgyfa/Natúr
Modern üvegpolcos tálalószekrény tömör tölgyfából
Vad tölgyfa/Natúr
Modern tömörfa üvegpolcos elem vad tölgyfából
Vad tölgyfa/Natúr
modern,tálaló,szekrény
modern,tömörfa,tálaló
modern,tömörfa,tálalószekrény
Tölgyfa/Hófehér

Innova

tömörfa tálaló

KARAKTERES MEGJELENÉS - HARMONIKUS LAKÁSBELSŐ

Az INNOVA bútorcsalád a karakteres kialakítása ellenére harmonikus lakásbelsőt eredményez. A vastag szekrénytestek stabil lábakon fekszenek. A közé csukódó ajtók a stabilitás és biztonság érzését adják.

INNOVÁCIÓ

Az INNOVA bútorcsaládot a legjobb minőségű BLUM vasalattal szereljük. A fiókok és ajtók csukódása lágy és hangtalan. A fiók vasalatok teljes kihúzásúak, melyeknél a teljes fiók tartalom könnyen elérhető.

INNOVA BÚTORCSALÁD - MINDEN RÉSZE MAGYAR FÁBÓL

Gondos kezek munkái alkotják a természetes anyagokból készülő INNOVA bútorcsalád elemeit. Mondhatni minden modern kialakítású otthonban megállja a helyét a sokrétű elemválasztékkal  fafaj és színválasztékkal rendelkező INNOVA bútorcsalád.

A praktikus helykialakításoknak és megoldásoknak köszönhetően minden apróság a helyére talál.


Innova bútorcsalád jellemzői

A nappali és konyha fontos kiegészítő eleme a tálalószekrény. Nagyszerűen mutat az étkezőasztal mellett, vagy akár önmagában a nappaliban.
Helyet biztosít az étkészleteknek, a vitrines részében elhelyezhetünk mutatós dísztárgyakat, tálcákat, poharakat.
Tálalószekrényeink klasszikus és modern kivitelben is készülnek.
Kínálatunkban megtalálható a fiókos,polcos, valamint a saroktálaló szekrény is.

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Innova bútorcsalád
További termékei
Innova modern tömörfa nappali bútor Tömörfa komód Két oldalt ajtó, mögötte egy mobil polc, középen három fiók egyedi tömörfa tv állvány íróasztal tömörfából modern stílusban Modern csomós tölgy dohányzóasztal modern-ejjeli-fiokos-szekreny-ajtos-magas-nappali-haloszoba-altero-tomorfa-natur-tolgy-csomos Tömörfa Előszoba akasztós, balos fél elem tömörfa-fésülködőasztal-kőrisfa-hamvasszürke-tükrös-szepitkezo asztal-sminkasztal egyedi-konyvespolc-polcrendszer-tolgyfa-tomorfa-natur-nappali-modern-innova
Még több tömörfa tálaló
klasszikus réka tálalószekrény

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben