modern-tomorfa-talalo-szekreny-vadtolgy-tolgy-elvilagitas-letisztult-konyha-natur-minoseg
Vad tölgyfa/Natúr
tomorfa,talalo,szekreny,vadtolgy
Vad tölgyfa/Natúr
Vad tölgyfa/Natúr
modern,tálaló,szekrény
Modern üvegpolcos tálalószekrény tömör tölgyfából
Vad tölgyfa/Natúr
modern,tömörfa,tálaló
modern,tömörfa,tálalószekrény
Tölgyfa/Hófehér

Innova

tömörfa tálaló

Rendezett összkép praktikus kialakításokkal

A gyakorlott vendéglátók tudják, hogy az összejövetelek sikeréhez szükséges eszközök a vacsorapartik, játékestek és családi-baráti találkozók elmaradhatatlan hozzávalói. A családi ereklyék, a koktél-hozzávalók és a különleges konyhatechnikai eszközök ráadásul megérdemlik, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek.

Milyen az Innova tálalószekrény?

A többféle méretben és kialakítással elérhető tömörfa Innova tálalószekrény nagyszerűsége éppen a bútor letisztult egyszerűségében rejlik. Tálalószekrényünk formatervezésének köszönhetően a faanyag egyedi mintázata kiválóan érvényesül, vitrines részeiben a díszpoharak kiemelt hangsúlyt kapnak.


Innova tálalószekrény jellemzői:

Innova tömörfa tálalószekrények: tömörfa tálaló, fa tálaló szekrény, tömörfa vitrin, tölgyfa tálaló, diófa tálaló

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Innova bútorcsalád
További termékei
Innova modern tömörfa nappali bútor csomós tölgyfából készült komód modern tv állvány fabútor íróasztal tömörfából modern stílusban Modern csomós tölgy dohányzóasztal innova wenge színű éjjeli szekrény Innova tömörfa előszoba bútor egyedi-konyvespolc-polcrendszer-tolgyfa-tomorfa-natur-nappali-modern-innova
Még több tömörfa tálaló
klasszikus réka tálalószekrény

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben