Innova modern tömörfa nappali bútor
Vad tölgyfa/Natúr
Innova vad tölgyva nappali bútor
Vad tölgyfa/Natúr
wenge tömörfa bútor
Egyedi - Tölgyfa/Natúr | Tölgyfa/Wenge
tomorfa-vadtolgy-üveges-szekreny
Vad tölgyfa/Natúr
Tömör fektediófa nappali bútor összeállítás
Feketedió/Dió
Modern tömörfa innova bútorok natúr tölgy-konyak színben
Tölgyfa/Natúr | Tölgyfa/Konyak
minőségi tömörfa szekrény
Tömörfa Középmagas két üvegajtós szekrény
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa polcos balos fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Akasztós szekrény elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Akasztós magas szekrény elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Akasztós balos fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Polcos jobbos fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Végig polcos elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Végig polcos fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Akasztós jobbos magas fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Akasztós balos magas fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Polcos jobbos magas fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Akasztós jobbos fél elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Polcos magas elem
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Polcos balos magas fél elem
Vad tölgyfa/Natúr

Innova

tömörfa szekrény

Karakteres megjelenéssel harmonikus lakásbelső

Egyensúly régi és új, klasszikus és modern között. Az egyenes vonalvezetésű, férfias tömörfa bútordarabok egyszerre csempészik az otthonba a természetes fa melegét és a skandináv praktikumot.

Innovatív megoldások - egyedi méretben is

Az INNOVA bútorcsaládot a legjobb minőségű BLUM vasalattal szereljük. A fiókok és ajtók csukódása lágy és hangtalan. A fiók vasalatok teljes kihúzásúak, melyeknél a teljes fiók tartalom könnyen elérhető. A bútorcsalád elemeinek korpusz vastagsága 40mm vastag tömörfából készülnek, ezért rendkívül masszív darabok. A bútorelemek összeszerelt állapotban kerülnek átadásra-kiszállításra, a nagyobb darabok több részből állnak. A bútorelemeket egyedi méretben, és fiókkal - polcokkal kiegészítve is elkészítjük.

Minden része magyar fából

Gondos kezek munkái alkotják a természetes - magyar alapanyagból. Minden modern kialakítású otthonban megállja a helyét. Sokrétű elemválaszték, fafaj és színválaszték. Ez az INNOVA bútorcsalád.

Bútorcsalád jellemzői:


Innova tömörfa szekrények: inova bútor, inova nappali szekrény összeállítás, polcos szekrény, üveges szekrény, nyitott polcos szekrény, üvegpolcos szekrény, akasztós szekrény, ruhás szekrény, gardrób

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Innova bútorcsalád
További termékei
csomós tölgyfából készült komód modern tv állvány fabútor íróasztal tömörfából modern stílusban Modern csomós tölgy dohányzóasztal innova wenge színű éjjeli szekrény modern-tomorfa-tolgy-csomos-talalo-uveges-vitrines-LED-elvilagitas-uvegpolc-nappali-konyha-innova Innova tömörfa előszoba bútor egyedi-konyvespolc-polcrendszer-tolgyfa-tomorfa-natur-nappali-modern-innova
Még több tömörfa szekrény
cseresznye szekrénysor tömörfából klasszikus tölgyfa szekrénysor konyak színben modern tömörfa altero bútorok

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben