Tömörfa komód Két oldalt ajtó, mögötte egy mobil polc, középen három fiók
Vad tölgyfa/Natúr
Tömörfa Széles komód 4-4 fiókkal
Vad tölgyfa/Natúr
wenge színű tölgyfa szekrénysor nappaliba
Tölgyfa/Natúr | Tölgyfa/Wenge
csomós tölgyfából készült komód
Vad tölgyfa/Natúr
csomós tölgyfa komód
Vad tölgyfa/Natúr
diófa komód, kőrisfa komód, tömörfa komód, fiókos komód
Fekete diófa/Dió

Innova

tömörfa komód

Minőségi tömörfa tárolóbútorok

A Pfiffer Bútor INNOVA bútorcsaládjának komódjai, széles elemválasztékkal rendelkezik. A bútorcsalád komódjai reprezentatív és harmonikus teret hoznak létre. A fa mintázatának finom játéka, az időtálló, stílusosan elegáns formák szinte maguktól teremtik meg a helyiségeken átívelő egységet bármely otthonban.

Masszív és jelentőségteljes

Melegséget és eleganciát sugárzó bútorok, melyek jól kombinálhatók az Innova tömörfa szekrényekkel

Bútorcsalád jellemzői:

Innova tömörfa komódok: fiókos komód, üvegajtós komód, tároló komód, tömörfa komód, széles komód, tölgyfa komód

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Innova bútorcsalád
További termékei
Innova modern tömörfa nappali bútor modern tv állvány fabútor íróasztal tömörfából modern stílusban Modern csomós tölgy dohányzóasztal innova wenge színű éjjeli szekrény modern-tomorfa-tolgy-csomos-talalo-uveges-vitrines-LED-elvilagitas-uvegpolc-nappali-konyha-innova Innova tömörfa előszoba bútor egyedi-konyvespolc-polcrendszer-tolgyfa-tomorfa-natur-nappali-modern-innova
Még több tömörfa komód
klasszikus stílusú fekete diófa komód klasszikus fiókos nem modern tömörfa komód

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben