dohanyzoasztal-nappali-kisasztal-konyak-tolgy-ives-tomorfa-butor-innova
Vad tölgyfa/Natúr
innova,kocka,tomorfa,dohanyzoasztal
Vad tölgyfa/Natúr
Modern csomós tölgy dohányzóasztal
Vad tölgyfa/Natúr
innova tölgyfa dohányzóasztal
Tölgyfa/Natúr | Tölgyfa/Wenge
tömör tölgyfa szekrénysor
Vad tölgyfa/Natúr
Tömör feketediófa dohányzóasztal
Feketedió/Dió

Innova

tömörfa dohányzóasztal

Az otthon központjában

A robusztus méreteivel és többféle kialakítással elérhető tömörfa dohányzóasztal a lakás dísze és a kényelem nélkülözhetetlen hozzávalója. Jól kombinálhatók az INNOVA bútorcsalád további nappali tömörfa elemeivel, ezzel egységes hangulatot teremtve otthonában.

INNOVA dohányzóasztal jellemzők:


INNOVA tömörfa dohányzóasztal: tömörfa dohányzó asztal, fa dohányzó asztal, tömörfa kávéasztal

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Innova bútorcsalád
További termékei
Innova modern tömörfa nappali bútor csomós tölgyfából készült komód modern tv állvány fabútor íróasztal tömörfából modern stílusban innova wenge színű éjjeli szekrény modern-tomorfa-tolgy-csomos-talalo-uveges-vitrines-LED-elvilagitas-uvegpolc-nappali-konyha-innova Innova tömörfa előszoba bútor egyedi-konyvespolc-polcrendszer-tolgyfa-tomorfa-natur-nappali-modern-innova
Még több tömörfa dohányzóasztal
masszív tömörfa dohányzóasztal dohanyzoasztal-nappali-kisasztal-konyak-tolgy-ives-tomorfa-butor altero tömörfa dohányzóasztal

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben