bovitheto-tomorfa-etkezoasztal-feketediofa-etkezo
Fekete diófa/Natúr
feketedio-bovitheto-flow-etkezo-vendeglap
Fekete diófa/Natúr részlet
Bővíthető, étkezőasztal, feketedió, flow, kihajtható, nagycsaládos
Fekete diófa/Natúr
vadtölgy-étkező-garnitúra-tömörfa-modern
Vad tölgyfa/Natúr
vadtölgy-flow-etkezogarnitura-modern-tömörfa
Vad tölgyfa/Natúr részlet
bovitheto-tomorfa-flow-etkezo-vadtolgy
Vad tölgyfa/Natúr
14 személyes, étkező, tölgyfa, nagy, étkezőgarnitúra
Egyedi 3.8 méter hosszú - Tölgyfa/Natúr
csomós tölgyfa étkező
Összecsukott állapotban
bővíthető modern étkezőasztal tömörfából
1. vendéglappal bővítve
flow tölgyfa bővíthető étkezőasztal
2. vendéglappal bővítve
tölgyfa étkező székekkel
Minőség a részletekben
flow-étkező-kárpit-szövetválaszték
Praktikus megoldások
magasitott-szek-pad-tomorfa-bovitheto-etkezo-flow
Magasított székek

Flow

tömörfa étkező

 

 

Legyen szó sietős reggelikről, könnyed ebédekről, baráti borozásról vagy romantikus vacsorákról, a Pfiffer Bútor több méretben elérhető, bővíthető és stílusos tömörfa étkezőasztalai és kényelmes székei tökéletes választást jelentenek!


100%-ban tömörfából

Masszív és Tartós! Sok évtizedes használat után sem veszít stabilitásából. A FLOW étkezőasztal a legjobb választás azok számára akik a valódi értéket, a tartós tömörfa bútort keresik. A FLOW kihúzható étkezőasztal minden része tisztán tömörfából készül, nincs furnér vagy faőrlemény. Étkezőink a legkiválóbb MAGYAR tömörfa alapanyagokból készülnek, magas minőségi elvásárokkal. Jelige: "Csak olyan minőséget adj ki a kezedből, amivel te is elégedett lennél"

Kialakítás különleges odafigyeléssel

A vacsorapartik szerelmesei tudják, hogy a hangulatos közös étkezésekhez nem elég a finom étel, helyre és kényelemre is szükség van.

Az étkezőasztal kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a hagyományosnál nagyobb, mintegy 100 cm-es asztalszélesség kialakítására, valamint az egyszerű bővíthetőségre. Event székekkel kombinálva egyidejűleg 6-12 fő számára nyújtanak komfortos és stílusos környezetet. A FLOW étkező a modern kialakítású belső terekhez lett kialakítva. A Flownak robusztus megjelenést kölcsönöz a vastag, széles tető és a masszív lábak. A hosszú élettartamot a tömörfa alapanyag mellett a speciális vasalatok is segítik melyeket minden étkezőnkben alkalmazunk. A bővíthető étkező fontos eleme még a szék és a pad, ami finom kidolgozásokkal, magas minőségű tömörfa alapanyagokból készül nagy odafigyeléssel, és illeszkedik a FLOW étkező stílusához.

Magas minőségű kárpitozással

Többféle színben különböző anyagok közül lehet választani.

Jellemzők: Öko-textil szabvány, antibakteriális, selymes érintésű, nagy kopásállóságú "Smart clean" technológia


Flow étkezőasztal jellemzői:


„Amikor folyóparton ülünk, és figyeljük az elhaladó vizet, megláthatjuk a flow szépségét működés közben. A víz természetesen áramlik és mozog, biztos irányba. Energiája, ereje, bizonyossága van, ebből a kombinációból nyugalom és a világgal való egység érzete árad. A legjobb pillanatok általában akkor következnek be, amikor egy ember teste és tudata önként vállalt erőfeszítésben végső határáig megfeszült, hogy valami nehezet és érdemlegeset alkosson." - Csíkszentmihályi Mihály -

FLOW tömörfa étkezőasztal: Meghosszabbítható étkezőasztal, kihúzható étkezőasztal, összecsukható étkezőasztal, konyhai sarok étkező, étkező sarokgarnitúra, Tölgyfa étkezőasztal, Cseresznyefa étkezőasztal, Fekete diófa étkezőasztal, modern fa étkező, tömörfa étkezőasztal készletről

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Flow bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa étkező
klasszikus konyhabútor bemutatóterem modern-etkezo-asztal-konyha-tolgy-natur-szek-karpit-event diana-etkezo-etkezo garnitura-tomorfa-asztal-etkezoasztal-tomorfa szek-szek.minoseg-csaladi asztal-szovet

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben