bovitheto-tomorfa-etkezoasztal-feketediofa-etkezo
Fekete diófa/Natúr
Bővíthető, étkezőasztal, feketedió, flow, kihajtható, nagycsaládos
Fekete diófa/Natúr
feketedio-bovitheto-flow-etkezo-vendeglap
Fekete diófa/Natúr részlet
vadtölgy-étkező-garnitúra-tömörfa-modern
Vad tölgyfa/Natúr
bovitheto-tomorfa-flow-etkezo-vadtolgy
Vad tölgyfa/Natúr
vadtölgy-flow-etkezogarnitura-modern-tömörfa
Vad tölgyfa/Natúr részlet
csomós tölgyfa étkező
Összecsukott állapotban
bővíthető modern étkezőasztal tömörfából
1. vendéglappal bővítve
flow tölgyfa bővíthető étkezőasztal
2. vendéglappal bővítve
tölgyfa étkező székekkel
Minőség a részletekben
flow-étkező-kárpit-szövetválaszték
Praktikus megoldások
14 személyes, étkező, tölgyfa, nagy, étkezőgarnitúra
Egyedi - Tölgyfa/Natúr
magasitott-szek-pad-tomorfa-bovitheto-etkezo-flow
Magasított székek

Flow

tömörfa étkező

Szövetválszték (kattintson)


Étkeződ mostantól nem csak otthonod fénypontja lesz, de barátaid is áthívhatod vacsorára. A Flow bővíthető étkezőasztallal, megoszthatod élményeid miközben különlegességekkel nyűgözöd le barátaid.KEMÉNY FÁBÓL FARAGJUK

Olyan modern tömörfa étkezőtasztalt szeretnél mely sok évtizedes használat után sem veszít stabilitásából és értékéből? A FLOW étkezőasztal a legjobb választás. Alaphelyzetben 6 személyes, nyitott állapotban 12 fő is kényelmesen elfér. 

ASZTAL SZÉKKEL ÉS PADDAL

A FLOW étkező a modern kialakítású belső terekhez lett kialakítva. Tetőlapja és lábai  extra vastagok melyek még tovább fokozzák az amúgy is masszív tömörfa étkező érzését. A hosszú élettartamot a tömörfa alapanyag mellett a speciális vasalatok is segítik melyeket minden étkezőnkben alkalmazunk. A bővíthető étkező fontos eleme még a szék és a pad, ami finom kidolgozásokkal, magas minőségű tömörfa alapanyagokból készül nagy odafigyeléssel. Az asztal széles kialakításának köszönhetően az asztalon az ételek kényelmesen elférnek.

TISZTÁN TÖMÖRFÁBÓL

A FLOW kihúzható étkezőasztal minden része tisztán tömörfából készül, nincs furnér vagy fa őrlemény.
Étkezőink a legkiválóbb MAGYAR tömörfa alapanyagokból készülnek, magas minőségi elvásároknak megfelelve.

MINŐSÉGI BÚTORKÁRPIT

Többféle színben különböző anyagok közül lehet választani.

Jellemzők: Öko-textil szabvány, antibakteriális, selymes érintésű, nagy kopásállóságú "Smart clean" technológia

Flow bútorcsalád jellemzői

Meghosszabbítható étkezőasztal, kihúzható étkezőasztal, összecsukható étkezőasztal, konyhai sarok étkező, étkező sarokgarnitúra, TÖLGYFA ÉTKEZŐASZTAL, BÜKKFA ÉTKEZŐASZTAL, KŐRISFA ÉTKEZŐASZTAL, DIÓFA ÉTKEZŐASZTAL, MODERN ÉTKEZŐASZTAL, FA ÉTKEZŐ, TÖMÖRFA ÉTKEZŐ, TÖMÖRFA ASZTAL A PFIFFER BÚTORNÁL MÓRON


Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Flow bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa étkező
klasszikus konyhabútor bemutatóterem modern-etkezo-asztal-konyha-tolgy-natur-szek-karpit-event diana-etkezo-etkezo garnitura-tomorfa-asztal-etkezoasztal-tomorfa szek-szek.minoseg-csaladi asztal-szovet

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben