modern-etkezo-asztal-konyha-tolgy-natur-szek-karpit-event
Tölgyfa/Natúr
tömörfa bárszékek
Vad tölgy/Natúr
tömörfa bárszék
event-etkezo-asztal-szek-osszeallitas-csalad-karpit-tolgy-antracit-tomorfa
Tölgyfa/Antracit
modern-etkezo-asztal-szek-nappali-konyha-butor-tomorfa-tolgy-antracit-letisztult-csaladi
Tölgyfa/Antracit

Event

tömörfa étkező


EGY HELY A CSALÁDNAK A KÉNYELMESEBB ÉTKEZÉSHEZ

Az otthon hangulatának fontos eleme, hogy a család közösen étkezhessen ezért megalkottunk a modern stílus kedvelőinek tömörfa étkezőasztalainkat. Nem csak az étkező helység fő eleme, de az otthon egyik legfontosabb bútoreleme. Az asztal körül a család és a barátok összeülnek, ünnepelnek, esznek isznak, jókat beszélgetnek, ezért érdemes nagy figyelmet fordítani rá.

TARTÓS TÖMÖRFA ALAPANYAGBÓL

Mint minden termékünket, étkezőasztalainkat is tisztán tömörfából készítjük, ez és szakmai tapasztalatunk garantálja, hogy ön tartós és probléma mentes étkezőasztalhoz juthasson. A tömörfa étkezőasztalaink rendkívül sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Stabil, tartós szerkezet, gyönyörű hamisítatlan fa erezet mely a természet valódi alkotását mutatja meg.

KÁRPIT

Öko-textil szabvány, antibakteriális, selymes érintés, nagy kopásállóság "Smart clean" technológia

Event bútorcsalád jellemzői

Egy hely az otthonunkban ahol az egész család együtt étkezhet. Az étkezők fontos elemei az asztal a székek és a pad ami nálunk finom kidolgozásokkal magas minőségű tömörfa alapanyagokból készül nagy odafigyeléssel. A természetes tömörfa asztalon az  ételek kényelmesen elférnek, és az ízletes ételeket a tömörfa adta természetes formák kiemelik.

Ízlelje meg az Event étkezők formavilágát és válasszon a kedvére való fafaj és színválasztékból


Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Event bútorcsalád
További termékei
modern, tömörfa, szék
Még több tömörfa étkező
klasszikus konyhabútor bemutatóterem tölgyfa étkező székekkel diana-etkezo-etkezo garnitura-tomorfa-asztal-etkezoasztal-tomorfa szek-szek.minoseg-csaladi asztal-szovet

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben