Vad tölgyfa/Natúr
modern-tomorfa-agy-vadtolgy-tolgy-fa
Vad tölgyfa/Natúr
feketedió-modern-tomorfa-agy
Fekete diófa/Natúr
balance-cseresznye-modern-tomorfa-massziv-agy
Cseresznyefa/Cseresznye
modern-tomorfa-agy-feher
Tölgy/Hófehér
vadtölgy-motorosnyitás-modern-fa-ágy
Vad tölgyfa/Natúr
taviranyito-motoros-nyitasu-agynemutartos-tomorfa-agy
Motoros nyitású vasalattal
Vad tölgyfa/Barna
Vad tölgyfa/dió

Balance

tömörfa ágy

Hagyomány és innováció egyedülálló keveréke

Több méretben elérhető,  egyszemélyes és franciaágy méretű fa ágykeretek és ágyrácsok stabil szerkezetű, esztétikus és hosszú életű, kortalan eleganciájú bútordarabok, melyek bármely stílusban otthonra találnak. Személyre szabható kialakítás ágyráccsal vagy motoros nyitású ágyneműtartó elhelyezésével, robotporszívó-kompatibilis kivitelben.

Milyenek a Balance tömörfa ágyak?

A karakteres vad tölgyfából készült ágyaink igazi természet közeli élményt nyújtanak. Egyensúly szépség, stílus és elegancia között. A fa változatos mintázata, természetes színének melegsége és a Balance ágy határozott, mégis könnyed vonalvezetése a megteremti az északi életérzést bármely otthonban.

Balance ágy jellemzői:

Összeszerelési útmutatók (KATTINTSON IDE)

Balance tömörfa ágy: innova tömörfa ágy, tömörfa ágy, modern tömörfa ágy, ágyneműtartós modern tömörfa ágy, tölgyfa ágy

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Balance bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
rusztikus-tomorfa-cseresznye-klasszikus-hajlitott-agynemutarto-elegans-eros-massziv-robosztus tömörfa ágykeret

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben