Vad tölgyfa/Natúr
modern-tomorfa-agy-vadtolgy-tolgy-fa
Vad tölgyfa/Natúr
feketedió-modern-tomorfa-agy
Fekete diófa/Natúr
balance-cseresznye-modern-tomorfa-massziv-agy
Cseresznyefa/Cseresznye
vadtölgy-motorosnyitás-modern-fa-ágy
Vad tölgyfa/Natúr
taviranyito-motoros-nyitasu-agynemutartos-tomorfa-agy
Motoros nyitású vasalattal
modern ágykeret tölgyfából
vadtölgy ágy (TERMÉKVÁLTOZÁS! RÉGI KIVITEL)
balance masszív tömörfa ágyneműtartós ágykeret
Vad tölgyfa/Natúr (TERMÉKVÁLTOZÁS! RÉGI KIVITEL)
Balance ágy csomós tölgyfából
Vad tölgyfa/Natúr (TERMÉKVÁLTOZÁS! RÉGI KIVITEL)

Balance

tömörfa ágy

Stílus, Minőség, Sokszínűség

A Balance ágyak, dupla vastag anyagból készülnek, masszív sarok illesztésekkel, a tartós tömörfa alapanyagoknak köszönhetően egy ilyen ágy generációkon át szolgál. Modern vonalvezetéssel, ágyneműtartós kivitelben abszolút a felső kategóriába tartozik. Innova éjjeli szekrénnyel párosítva ajánljuk.

Érzéki, hiteles, lélegző anyag és mely kényelmet biztosít.

Hagyomány és innováció egyedülálló keveréke, kiváló minőségű tömörfa alapanyag modern dizájnnal párosulva. Balance tömörfa ágyunk természetes hangulatú környezetet hoz létre. A karakteres vad tölgyfából készült ágyaink igazi természet közeli élményt nyújtanak.

Pihentető alvás, természetes fa ágy - nyugodt alvás egészséges környezetben.

A hálószoba a feltöltődés és pihenés helye, ahol a nyugodt alvás alatti feltöltődés biztosítja számunkra a nappali aktív óráinkra a frissességet. Ha kirobbanó formában vagyunk napközben jobban teljesítünk az élet minden területén, ezért is fontos, hogy minőségi színvonalas és természetes termékekkel vegyük körül magunkat. Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van.

Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Összeszerelési útmutatók

Balance bútorcsalád jellemzői

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Balance bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
cseresznyefa ágy éjjeliszekrénnyel tömörfa ágykeret

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben