natúr, feketedió, altero, nappali, tömörfa, bútor
Fekete diófa/Natúr
fektedio, tomorfa, nappali, butor, altero
Fekete diófa/Natúr
tömör feketediófa nappali bútor
Fekete diófa/Dió
modern nappali bútor csomós tölgyfából és kőrisfából
Vad tölgyfa/Natúr | Tölgyfa/Csontfehér
modern fa nappali bútor
Fekete diófa/Dió | Tölgyfa/Hófehér
Minden részletében minőségi kidolgozás jellemzi Altero bútorcsaládunkat
Minőség minden részletében
csomós tölgy modern nappali szekrény
Vad tögyfa/Natúr
modern tömörfa altero bútorok
Modern tömörfa altero család
modern tömörfa fali polc
Modern tömörfa fali polc
Altero modern nappali szekrény összeállítás
Fekete diófa/Dió | Tölgyfa/Natúr
minőségi modern fa bútor
Minőség a részletekben
altero tölgyfa fali polc
Tölgyfa/Natúr
egyedi tölgyfa altero nappali bútor
Natúr Tölgy Altero nappali egyedi igények alapján

Altero

tömörfa szekrény

Lakásból otthon - a természet varázsával

Hogyan lehet egy nappali bútor stílusosan elegáns? Mi a Pfiffer Bútornál tudjuk a választ, ezért megalkottuk az Altero bútorcsaládot. Melegséget árasztó, minőségi fabútorok, masszív és ellenálló kialakítás stílusosan: ez az Altero!

Modern tömörfa bútor akár egyedi méretben is

Az Altero nappali bútorok minden része tisztán tömörfából készül. Választható fafaj és színválasztékával bármely nappaliba könnyen illeszthető. A széles elemválasztéknak köszönhetően a nappali vagy hálószoba könnyen berendezhető egyedi elképzelés szerint. A bútorelemeket egyedi méretben, és fiókkal kiegészítve is elkészítjük.

Kiforrott konstrukció

Bútorainkat folyamatosan fejlesztjük a piaci igényeknek megfelelően. A bútorelemek összeszerelt állapotban kerülnek átadásra-kiszállításra, a nagyobb darabok több részből állnak.

Bútorcsalád jellemzői:

Altero tömörfa szekrények: nappali szekrény összeállítás, polcos szekrény, üveges szekrény, nyitott polcos szekrény, üvegpolcos szekrény, akasztós szekrény, ruhás szekrény, gardrób

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Altero bútorcsalád
További termékei
modern tömörfa komód modern tömörfa tv állvány csomós tölgyfából altero tömörfa dohányzóasztal modern, tömörfa, fa, éjjeli, szekrény minden része tömör tölgyfából tömörfa hálószba bútor
Még több tömörfa szekrény
cseresznye szekrénysor tömörfából klasszikus tölgyfa szekrénysor konyak színben Innova modern tömörfa nappali bútor

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben