modern tömörfa altero bútorok
Modern tömörfa altero család
csomós tölgy modern nappali szekrény
AL-17-1 nappali összeállítás csomós tölgyfa
modern tömörfa fali polc
Modern tömörfa fali polc
minőségi modern fa bútor
Minőség a részletekben
modern fa nappali bútor
Altero nappali összeállítás fekete dió - kőrisfából
egyedi tölgyfa altero nappali bútor
Natúr Tölgy Altero nappali egyedi igények alapján
Altero modern nappali szekrény összeállítás
Modern fekete dió-natúr tölgy nappali összeállítás
modern nappali bútor csomós tölgyfából és kőrisfából
AL-17-1 nappali összeállítás csomós tölgy-hófehér kőris
tömör feketediófa nappali bútor
Feketedió - Dió

Altero

tömörfa szekrény

Modern életstílus természetes tömörfával

Az Altero nappali bútorok minden része tisztán tömörfából készül. Választható fafaj és színválasztékával bármely nappaliba könnyen illeszthető. A széles elemválasztéknak köszönhetően a nappali vagy hálószoba könnyen berendezhető egyedi elképzelés szerint. A bútorelemeket egyedi méretben, és fiókkal kiegészítve is elkészítjük.

Kiforrott konstrukció

Bútorainkat folyamatosan fejlesztjük a piaci igényeknek megfelelően. Bútoraink masszivitása, az előre összeszerelt bútorelemeknek és a tartós tömörfa alapanyagoknak köszönhető.

Bútorcsalád jellemzői:


AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTS IDE


Altero Bútorcsalád, Tömörfa nappali bútor, Modern fa bútor, Modern Tömörfa bútorok széles fafaj szín és elemválasztékkal, egyedi méretben is. Házhoz szállítás Magyarország egész területén, speciálisan kialakított bútorszállító teherautóval. A Beépítést-összeszerelést képzett munkatársaink végzik.

Választható fafajták, színek

Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Altero bútorcsalád
További termékei
modern tömörfa komód szürke színben modern tömörfa tv állvány csomós tölgyfából modern, tömörfa, íróasztal altero tömörfa dohányzóasztal modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli modern, tömörfa, komód, egyedi tömörfa gardrob
Még több tömörfa szekrény
cseresznye szekrénysor tömörfából klasszikus tölgyfa szekrénysor konyak színben Tina nappali szekrénysor klasszikus kivitelben Innova modern tömörfa nappali bútor

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben