natúr, feketedió, altero, nappali, tömörfa, bútor
Natúr Feketedió, egyedi összeállítás
fektedio, tomorfa, nappali, butor, altero
Natúr feketedió
tömör feketediófa nappali bútor
Feketedió - Dió
modern nappali bútor csomós tölgyfából és kőrisfából
AL-17-1 nappali összeállítás vad tölgy-hófehér kőris
modern fa nappali bútor
Altero nappali összeállítás fekete dió - kőrisfából
Minden részletében minőségi kidolgozás jellemzi Altero bútorcsaládunkat
Minőség minden részletében
csomós tölgy modern nappali szekrény
AL-17-1 nappali összeállítás csomós tölgyfa
modern tömörfa altero bútorok
Modern tömörfa altero család
modern tömörfa fali polc
Modern tömörfa fali polc
Altero modern nappali szekrény összeállítás
Modern fekete dió-natúr tölgy nappali összeállítás
minőségi modern fa bútor
Minőség a részletekben
altero tölgyfa fali polc
Modern natúr tölgyfa fali polc
egyedi tölgyfa altero nappali bútor
Natúr Tölgy Altero nappali egyedi igények alapján

Altero

tömörfa szekrény

LAKÁSBÓL OTTHON - A TERMÉSZET VARÁZSÁVAL


Modern életstílus természetes tömörfával

Az Altero nappali bútorok minden része tisztán tömörfából készül. Választható fafaj és színválasztékával bármely nappaliba könnyen illeszthető. A széles elemválasztéknak köszönhetően a nappali vagy hálószoba könnyen berendezhető egyedi elképzelés szerint. A bútorelemeket egyedi méretben, és fiókkal kiegészítve is elkészítjük.

Kiforrott konstrukció

Bútorainkat folyamatosan fejlesztjük a piaci igényeknek megfelelően. Bútoraink masszivitása, az előre összeszerelt bútorelemeknek és a tartós tömörfa alapanyagoknak köszönhető.

Bútorcsalád jellemzői:


AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTS IDE


Altero Bútorcsalád, Tömörfa nappali bútor, Modern fa bútor, Modern Tömörfa bútorok széles fafaj szín és elemválasztékkal, egyedi méretben is. Házhoz szállítás Magyarország egész területén, speciálisan kialakított bútorszállító teherautóval. A Beépítést-összeszerelést képzett munkatársaink végzik.

Választható fafajták, színek

Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Altero bútorcsalád
További termékei
modern tömörfa komód szürke színben modern tömörfa tv állvány csomós tölgyfából modern, tömörfa, íróasztal altero tömörfa dohányzóasztal modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli minden része tömör tölgyfából tömörfa gardrob
Még több tömörfa szekrény
cseresznye szekrénysor tömörfából klasszikus tölgyfa szekrénysor konyak színben Innova modern tömörfa nappali bútor

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben