modern tömörfa altero bútorok
Modern tömörfa altero család
csomós tölgy modern nappali szekrény
AL-17-1 nappali összeállítás csomós tölgyfa
modern tömörfa fali polc
Modern tömörfa fali polc
minőségi_modern_tomorfa_butor
Minőség a részletekben
modern,tomorfa,nappali,fa,butor
Altero nappali összeállítás fekete dió - kőrisfából
egyedi tölgyfa altero nappali bútor
Natúr Tölgy Altero nappali egyedi igények alapján
Altero modern nappali szekrény összeállítás
Modern fekete dió-natúr tölgy nappali összeállítás
modern nappali bútor csomós tölgyfából és kőrisfából
AL-17-1 nappali összeállítás csomós tölgy-hófehér kőris
Altero
tömörfa szekrény

MINIMALISTA DIZÁJN

A minimalizmus jegyében rendezett otthonokban a letisztultság és rendezettség meghatározó szerepet tölt be. Az ALTERO termékcsalád jellemzője az értékes tömörfa alapanyagok és a letisztult dizájn

VALÓDI ÉRTÉK TÖMÖRFÁBÓL - HOSSZÚTÁVRA TERVEZVE

A bútorcsalád minden része a legkiválóbb minőségű tömörfa alapanyagból készül. A front felületek teljesen eltakarják az oldalakat a szekrénytestből a tető és a láb emelkedik ki vékony éllel. A csomós tölgyfa megismételhetetlen természet adta harmóniát sugároz melyben a funkció és az esztétika együttesen alkot tökéletes összhangot.

SZÁLLÍTÁS-BEÉPÍTÉS

A megrendelt bútorokat igény szerint házhoz szállítjuk és beépítjük, így biztosítani tudjuk a termékek sérülésmentes, hiánytalan átadását!

Altero bútorcsalád jellemzői

Modern bútoraink kizárólag tömörfából készülnek, magas minőségi elvárásoknak megfelelően,
a modern stílusnak megfelelő kialakításokkal és megoldásokkal, akár  egyedi méretben is. Bútoraink masszivitása, az előre összeszerelt bútorelemeknek és a tartós tömörfa alapanyagoknak köszönhető.


Választható fafajták, színek

Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Altero bútorcsalád
További termékei
modern tömörfa komód szürke színben modern tömörfa tv állvány csomós tölgyfából modern, tömörfa, íróasztal modern fa dohányzóasztal modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli modern, tömörfa, komód, egyedi altero_moder_tomorfa_haloszoba_butor
Még több tömörfa szekrény
reka-tömörfa-szekrénysor-nappali-butor dani-tölgyfa-butor-szekrénysor tina-bükk-tömörfa-szekreny-klasszikus haloszoba-nappali-tomorfa-butorok

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben