tömörfa gardrob
Kőrisfa gardrob
tömörfa hálószba bútor
Altero csomós tölgy hálószoba bútorok
modern tömörfa gardrób
Fekete dió-Hófehér kőris gardrób
tomorfa-agy-agynemutarto-agykeret-tartos-eros-stilus-nappali-haloszoba-komod-fiokos-tukor-ejjeli-feher-
Altero hálószoba bútorok kőrisfából hófehér színben
tomorfa-gardrob-szekreny-ruhasszekreny-haloszoba-butor-korisfa-feher-tukor
Altero gardróbszekrény kőrisfából hófehér színben

Altero

tömörfa gardrób

LAKÁSBÓL OTTHONT - A TERMÉSZET VARÁZSÁVAL

MINIMALISTA DIZÁJN

A minimalizmus jegyében rendezett otthonokban a letisztultság és rendezettség meghatározó szerepet tölt be. Az ALTERO termékcsalád jellemzője az értékes tömörfa alapanyagok és a letisztult dizájn

VALÓDI ÉRTÉK TÖMÖRFÁBÓL - HOSSZÚTÁVRA TERVEZVE

A bútorcsalád minden része a legkiválóbb minőségű tömörfa alapanyagból készül. A front felületek teljesen eltakarják az oldalakat a szekrénytestből a tető és a láb emelkedik ki vékony éllel. A csomós tölgyfa megismételhetetlen természet adta harmóniát sugároz melyben a funkció és az esztétika együttesen alkot tökéletes összhangot.

SZÁLLÍTÁS-BEÉPÍTÉS

A megrendelt bútorokat igény szerint házhoz szállítjuk és beépítjük, így biztosítani tudjuk a termékek sérülésmentes, hiánytalan átadását!

Altero bútorcsalád jellemzői

A ruhásszekrényben rendet tartani nem egyszerű feladat, ezért is fontos, hogy a polcok, akasztórudak elhelyezése, a szekrény kialakítása jól átgondolt legyen. Ami fontos, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő gardróbszekrényt vagy ruhásszekrényt, amelyben pont elégséges helyet lehet kialakítani a pulóverek, pólók és kabátok számára.

Fontos, hogy a szekrény illeszkedjen a környezetéhez ezért fafajaink különböző színekben tudjuk felületkezelni. Altero bútorcsaládunk a modern-minimalista formai kialakításokkal lett tervezve.

További modern bútorainkkal egységes modern megjelenésű hálószoba alakítható ki.


tömörfa gardrób, tömörfa szekrény, hálószoba bútor, ruhásszekrény

Választható fafajták, színek

Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Altero bútorcsalád
További termékei
modern tömörfa altero bútorok modern tömörfa komód szürke színben modern tömörfa tv állvány csomós tölgyfából modern, tömörfa, íróasztal altero tömörfa dohányzóasztal modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli minden része tömör tölgyfából
Még több tömörfa gardrób
klasszikus-haloszoba-tomorfa-osszeallitas-agy-agynemutarto-szekreny-cseresznye-parkany-vilagitas-vitrin-bukobar-polc-dohanyzoasztal tömörfa hálószoba bútor innova tömörfa akasztós szekrény

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben