altero_moder_tomorfa_haloszoba_butor
Kőrisfa gardrob
fa_tomorfa_haloszoba_butorok
Altero csomós tölgy hálószoba bútorok
altero_modern_tomorfa_gardrob_szekreny_
Fekete dió-Hófehér kőris gardrób
tömörfa, hálószoba, bútor, fehér, kőrisfa
Altero hálószoba bútorok kőrisfából hófehér színben
tömörfa, fa, gardrób, szekrény.
Kőrisfa gardróbszekrény hófehér színben
Altero
tömörfa gardrób

MINIMALISTA DIZÁJN

A minimalizmus jegyében rendezett otthonokban a letisztultság és rendezettség meghatározó szerepet tölt be. Az ALTERO termékcsalád jellemzője az értékes tömörfa alapanyagok és a letisztult dizájn

VALÓDI ÉRTÉK TÖMÖRFÁBÓL - HOSSZÚTÁVRA TERVEZVE

A bútorcsalád minden része a legkiválóbb minőségű tömörfa alapanyagból készül. A front felületek teljesen eltakarják az oldalakat a szekrénytestből a tető és a láb emelkedik ki vékony éllel. A csomós tölgyfa megismételhetetlen természet adta harmóniát sugároz melyben a funkció és az esztétika együttesen alkot tökéletes összhangot.

SZÁLLÍTÁS-BEÉPÍTÉS

A megrendelt bútorokat igény szerint házhoz szállítjuk és beépítjük, így biztosítani tudjuk a termékek sérülésmentes, hiánytalan átadását!

Altero bútorcsalád jellemzői

A ruhásszekrényben rendet tartani nem egyszerű feladat, ezért is fontos, hogy a polcok, akasztórudak elhelyezése, a szekrény kialakítása jól átgondolt legyen. Ami fontos, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő gardróbszekrényt vagy ruhásszekrényt, amelyben pont elégséges helyet lehet kialakítani a pulóverek, pólók és kabátok számára.

Fontos, hogy a szekrény illeszkedjen a környezetéhez ezért fafajaink különböző színekben tudjuk felületkezelni. Altero bútorcsaládunk a modern-minimalista formai kialakításokkal lett tervezve.

További modern bútorainkkal egységes modern megjelenésű hálószoba alakítható ki.


tömörfa gardrób, tömörfa szekrény, hálószoba bútor, ruhásszekrény

Választható fafajták, színek

Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Altero bútorcsalád
További termékei
modern tömörfa altero bútorok modern tömörfa komód szürke színben modern tömörfa tv állvány csomós tölgyfából modern, tömörfa, íróasztal modern fa dohányzóasztal modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli modern, tömörfa, komód, egyedi
Még több tömörfa gardrób
dani_haloszoba_butor_tomorfa_gardrob klasszikus tömörfa gardróbszekrény innova-tömörfa-szekrény-

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben