altero tömörfa dohányzóasztal
Altero fekete dió - kőris dohányzóasztal
tolgy dio modern dohanyzoasztal
Modern fekete dió-natúr tölgy dohányzóasztal

Altero

tömörfa dohányzóasztal

A Tömörfából készült ALTERO dohányzóasztal széles fafaj és színválasztékkal rendelhető. Enyhén tört, vékony élekkel a modern kialakítású nappali igazi ékessége lehet. A masszív tömörfa alapanyagnak köszönhetően ez a dohányzóasztal egy életre a társunk lehet.


Jellemzők:


A dohányzóasztal fontos része a nappalinak. Nem csak italoknak, rágcsálnivalóknak és távirányítónak ad helyet, hanem szívesen használjuk spontán étkezésekre, esetleg dolgozóasztalnak egyaránt. Ezért fontos, hogy tömörfából készüljön, mert rendkívül tartós. Modern dohányzóasztal, tölgyfa dohányzóasztal, cseresznyefa dohányzóasztal, fa dohányzóasztal, tömörfa dohányzóasztal, elegáns dohányzó, tömörfa kávéasztal

Választható fafajták, színek

Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Altero bútorcsalád
További termékei
modern tömörfa altero bútorok modern tömörfa komód szürke színben modern tömörfa tv állvány csomós tölgyfából modern, tömörfa, íróasztal modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli minden része tömör tölgyfából tömörfa gardrob
Még több tömörfa dohányzóasztal
masszív tömörfa dohányzóasztal tölgyfa dohányzóasztal Modern csomós tölgy dohányzóasztal

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben