cseresznye szekrénysor tömörfából
Tömör cseresznyefa szekrénysor
minőségi tömörfa bútor
Minőség a részletekben is
valódi fa bútor vintage stílusban
vintage tömörfa bútor a pfifferbútor mór bemutatótermében
tölgyfa nappali bútor egyedi elképzeléssel
Natúr tölgyfából egyedi elemekkel
antikolt cseresznyefa szekrénysor
Antikolt cseresznyefából készült egyedi összeállítás
reka nappali szekrénysor cseresznyefából
Antikolt cseresznyefából készült egyedi összeállítás
minőségi tömörfa nappali bútor
Elegáns részletek
elegáns nappali tömörfa bútor
Ívelt bútorelemek tömörfából
natúr tölgyfa bútor
réka bútor üveg
réka bútor tömörfából a pfifferbútornál
Nappali szekrénysor - Natúr tölgyfából
tölgyfa bútor nappaliba
réka tömörfa szekrény magas minőségben
réka feketedió klasszikus bútor
Feketedió - dió szín
klasszikus nappali bútor vintage stílusban
Nappali szekrénysor Vintage stílusban
klasszikus dió nappali bútor
Feketedió - dió szín
Réka hajított bútorelemek tömörfából
Hajlított bútorelemek
Antikolt cseresznyefa bútor
Cseresznyefa-Antikolt cseresznye
Klasszikus tömörfa szekrény dió színben
Kőrisfa-Dió
Cseresznyefa hálószoba szekrénysor összeállítás
Cseresznyefa-Cseresznye szín

Réka

tömörfa szekrény

STÍLUSOS ÉS SOKSZÍNŰ

Réka klasszikus tömörfa bútorcsaládunkat az elegancia és a különleges részlet gazdag kidolgozás jellemzi. A tömör erdei vadcseresznyefa melegsége és a csillagmintás, aranyszegélyekkel díszített üveg, egyedülálló hangulatot teremt ahol a funkció és az esztétika együttesen alkot tökéletes harmóniát. 

NEMES KEMÉNYFA ALAPANYAGBÓL

Bútoraink frontjai, díszítő elemei valamint az egész bútortest valódi tömör kőrisfa,cseresznyefa, tölgyfa, valamint fekete diófa alapanyagból készülnek. A nálunk készülő bútorok alapanyagát kizárólag Magyar erdőkből származó 80-100éves rönkök adják.

EGYEDI

A vevői igényeknek eleget téve termékeinket személyre szabottan - egyedi méretben is gyártjuk. Komplett "kulcsrakész" megoldást nyújtunk akár egész lakások bútorozására is egy stílusban.(TV állványok, szekrények, asztalok, tömörfa ágyak, konyhafrontok)

MEGBÍZHATÓ MAGYAR GYÁRTÓ

Joggal bízhat meg a piacvezető termékminőségben és a kiváló szolgáltatásban a tanácsadástól a szerelésen át az utólagos ügyfélkapcsolatokig. A magas színvonalat, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot tartjuk kiemelten fontosnak. Biztosak vagyunk benne, ha bútoraink mellett dönt, akkor azok irigylésre méltó, minőségi darabjai lesznek lakásának!

Réka bútorcsalád jellemzői

A Réka tömörfa szekrények különleges megjelenésükkel magas minőségükkel kitűnnek a tömegből. Megfelelnek a legmagasabb vásárlói igényeknek. Tökéletesség-Elegancia természetes rusztikus tömör fafajtákból.

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Réka bútorcsalád
További termékei
klasszikus stílusú fekete diófa komód egyedi tömörfa tv állvány íróasztal fekete diófából klasszikus stílusban masszív tömörfa dohányzóasztal tömörfa éjjeliszekrény kőrisfából klasszikus réka tálalószekrény vadászbútor tömör feketediófából cseresznyefa előszoba klasszikus forma fésülködő asztal tömörfából cseresznye szín réka bútor egyedi igényekre tervezve klasszikus hálószoba bútor tömörfából
Még több tömörfa szekrény
klasszikus tölgyfa szekrénysor konyak színben Tina nappali szekrénysor klasszikus kivitelben Innova modern tömörfa nappali bútor modern tömörfa altero bútorok

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben