Tömörfa komód, hajlított komód, fehér, fa
Egyedi hófehér-átlátszó erezetes komód
tömörfa,cseresznyefa,dió,egyedi,fiókos komód
Cseresznyefa Dió színű egyedi komód
Egyedi tömörfa komód fehér színben kőrisfából
Kőrisfa/Csontfehér színű egyedi komód
Kőrisfa/Fehér szín egyedi komód részlet
tömörfa cseresznyefa antikolt egyedi fiókos polcos komód
Cseresznyefa/Antikolt cseresznye színű egyedi komód
klasszikus stílusú fekete diófa komód
Fekete diófa
tömörfa komód
réka tömörfa komódok
Cseresznyefa-Antikolt cseresznye szín
cseresznyefa komód egyedi kivitelben
Cseresznyefa/Cseresznye színű egyedi komód
antikolt komód
Antikolt cseresznyefa komód Barnabás egyenes ajtóval
egyedi fiókos komód
Egyedi fiókos komód natúr kőrisfa

Réka

tömörfa komód

STÍLUSOS ÉS SOKSZÍNŰ

Réka klasszikus tömörfa bútorcsaládunkat az elegancia és a különleges részlet gazdag kidolgozás jellemzi. A tömör erdei vadcseresznyefa melegsége és a csillagmintás, aranyszegélyekkel díszített üveg, egyedülálló hangulatot teremt ahol a funkció és az esztétika együttesen alkot tökéletes harmóniát. Bútorainkat időtálló, magas kopásállóságú lakkozással felületkezeljük.

NEMES KEMÉNYFA ALAPANYAGBÓL

Bútoraink valóban igazi tömörfából készülnek, így biztosan nem találkozunk ugyanolyan erezetű és megjelenésű bútorral máshol. "Egyedi és megismételhetetlen...olyan mint a természet maga!" A Réka bútorcsalád frontjai, díszítő elemei valamint az egész bútortest valódi tömör kőrisfa, cseresznyefa, tölgyfa, valamint fekete diófa alapanyagból készülnek. A nálunk készülő bútorok alapanyagát kizárólag Magyar erdőkből származó 80-100éves rönkök adják.

EGYEDI

A vevői igényeknek eleget téve a klasszikus bútorokat személyre szabottan - egyedi méretben is gyártjuk. Komplett "kulcsrakész" megoldást nyújtunk akár egész lakások bútorozására is klasszikus stílusban.(TV állványok, szekrények, asztalok, tömörfa ágyak, konyhafrontok)

MEGBÍZHATÓ MAGYAR GYÁRTÓ

Joggal bízhat meg a piacvezető termékminőségben és a kiváló szolgáltatásban a tanácsadástól a szerelésen át az utólagos ügyfélkapcsolatokig. A magas színvonalat, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot tartjuk kiemelten fontosnak. Biztosak vagyunk benne, ha bútoraink mellett dönt, akkor azok irigylésre méltó, minőségi darabjai lesznek lakásának!

Réka bútorcsalád jellemzői

A tömörfából készült Réka komódok nagyszerű kiegészítő lehetnek a nappalinak, hálószobának. A választható fafajták közé tartozik a Cseresznye, Tölgy, Kőris és a Fekete diófa melyeket különböző felületkezelésekkel lehet választani. Lehetőség van a komódokat egyedi méretben rendelni.

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Réka bútorcsalád
További termékei
cseresznye szekrénysor tömörfából klasszikus tömörfa hifi állvány íróasztal fekete diófából klasszikus stílusban masszív tömörfa dohányzóasztal tömörfa éjjeliszekrény kőrisfából klasszikus réka tálalószekrény vadászbútor tömör feketediófából cseresznyefa előszoba klasszikus forma fésülködő asztal tömörfából dió szín réka bútor egyedi igényekre tervezve klasszikus hálószoba bútor tömörfából Antikolt tömörfa irodabútor
Még több tömörfa komód
fiókos komód tölgyfából antikolt komód csomós tölgyfából készült komód modern tömörfa komód szürke színben

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben