targyalo-asztal-tomorfa-10meteres-tolgyfa-dio
10 méteres tárgyalóasztal
targyaloasztal-tolgyfa
Tölgyfa tárgyalóasztal
egyedi-vadfeketediófa-irodabutor-reka
Egyedi - Vad fekete diófa/Natúr
vadfeketedi-irodabutor-reka
Egyedi - Vad feketedió/Natúr
royal-tomorfa-falburkolat-pfifferbutor
tömörfa,irodabútor,réka,pfifferbutor,feketedio
Feketediófa/Dió
tömörfa,feketedió,előszoba,réka,pfifferbutor
Fekete diófa/Dió
feketedio-fegyverszekreny-pfifferbutor
Fekete diófa/Dió
feketedio-eloszoba-butor-tomorfa-pfiffer
Fekete diófa/Dió
feketedio,fegyverszekreny,tomorfa
Fekete diófa/Dió
tomorfa,irodabutor,feketedio,fabutor
Fekete diófa/Dió
feketedio,radiatortakaro,tomorfa,irodabutor
Fekete diófa/Dió
feketedio,komod,irodabutor,tomorfa
Fekete diófa/Dió
Egyedi irodabútor tömörfából
Fekete diófa/Dió részlet
Tömörfa dolgozószoba bútor cseresznyefa
Egyedi - Cseresznyefa/Antikolt cseresznye

Réka

tömörfa irodabútor

Inspiráló munkakörnyezet

Alakítson ki inspiráló munkakörnyezetet tömörfa bútorainkkal, melyek egyedi igényre szabva készülnek.


Magas minőség tömörfából

Termékeink színvonalát és minőségét alapvetően meghatározza az általunk használt magas minőségű tömörfa. Irodabútoraink minden részletében megtalálható ez a minőség, amely biztosítja a hosszú élettartamot és az esztétikus megjelenést.


Rugalmasság

Az irodabútorok tervezésénél kiemelt figyelmet fordítunk az egyedi, testreszabott kialakításra. Tudjuk, hogy minden iroda és munkakör más és más igényeket támaszt, ezért lehetőséget kínálunk arra, hogy az Ön számára ideális irodabútort tervezzük és készítsük el. Legyen szó egyedi méretről, elrendezésről vagy design elemekről, mi megalkotjuk az Ön elképzeléseit valóra váltó bútort.


Választék

A színválaszték terén sem hagyunk kívánnivalót magunk után. Válasszon széles skálánkból, hogy az irodabútorai tökéletesen illeszkedjenek az Ön ízléséhez és az iroda stílusához. A színek és anyagok kombinálásával egyedülálló és vonzó munkakörnyezetet hozhat létre.


Modern megoldások

Nemcsak a tradicionális bútorkészítésben vagyunk jártasak, hanem naprakész hightech megoldásokkal is rendelkezünk. Modern irodákhoz tervezett okos funkciókkal és kényelmi megoldásokkal állunk rendelkezésére, hogy munkája még hatékonyabb legyen.


Válassza magas minőségű, tömörfa irodabútorainkat, hogy egyedi és stílusos munkakörnyezetet hozzon létre, amely tükrözi szellemiségét és profizmusát. Ismerje a teljes kínálatunkat és konzultáljon tervezőinkkel az Ön igényei szerinti irodabútor megtervezéséhez!

 

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Réka bútorcsalád
További termékei
cseresznye szekrénysor tömörfából klasszikus stílusú fekete diófa komód klasszikus tömörfa hifi állvány íróasztal fekete diófából klasszikus stílusban masszív tömörfa dohányzóasztal tömörfa éjjeliszekrény klasszikus réka tálalószekrény vadászbútor tömör feketediófából cseresznyefa előszoba klasszikus forma fesulkodoasztal-szepitkezo-asztal-tukor-smink-diofa-tomorfa-butor-haloszoba réka bútor egyedi igényekre tervezve klasszikus-haloszoba-tomorfa-osszeallitas-agy-agynemutarto-szekreny-cseresznye-parkany-vilagitas-vitrin-bukobar-polc-dohanyzoasztal
Még több tömörfa irodabútor

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János

Kedves Anikó és János! A mai napon kiszállításra került a legyártott bútorom. Tökéletesen néz ki és minden mérete és funkciója a megrendelés szerint történt. Nagyon köszönöm az igényes munkát ami a megrendeléstől a kiszállításig bezárólag volt tapasztalható. Jó volt Önökkel üzletelni és örömmel fogom használni a minőségi bútorokat!

N.Csaba
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben