tolgyfa-talaloszekreny-provence
Provence tölgyfa tálalószekrény
provence-tomorfa-talalo
Provence tömörfa tálalószekrény
provence-tomorfa-talalo-szekreny
Provence tölgyfa tálaló szekrény részlet
barszekreny-bortarto-szekreny-tolgyfa-provence
Provence bárszekrény
barszekreny-bortarto-szekreny-tolgyfa-provence
Provence bárszekrény tölgyfából
barszekreny-bortarto-szekreny-tolgyfa-provence
Provence bárszekrény bor tartóval
barszekreny-bortarto-pohartarto-szekreny-tolgyfa-provence
Provence bárszekrény pohártartó

Provence

tömörfa tálaló

Tálaló és bárszekrények vidéki eleganciával

A gyakorlott vendéglátók tudják, hogy az összejövetelek sikeréhez szükséges eszközök a vacsorapartik, játékestek és családi-baráti találkozók elmaradhatatlan hozzávalói. A családi ereklyék, a koktélhozzávalók és a különleges konyhatechnikai eszközök ráadásul megérdemlik, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek.

Az Provence tömörfa bútorok esztétikája és tágas belső elrendezése támogatja a házigazdák törekvéseit: egyszerre hasznos és gyönyörű bútordarab.

Fafaj - Felületkezelés

Időtálló lakkozott vad tölgyfa és festett fehér felületek fűrésznyomos-koptatott felületekkel.

Minőségi bútorvasalatok

Az ajtókat BLUM - Állítható, csillapított csukódású pántokkal szereljük. A fiókok szín és fafaja megegyezik a bútor többi részével, vastagsága 18mm. A fiókcsúszók BLUM - Terhelés függően állíthatók, csillapított csukódásúak, és teljes kihúzásúak, ezáltal a fiók teljes tartalma könnyen elérhető.

Egyediségek

Igény szerint egyedi méretben és kivitelben is rendelhető.

A komódok ajtajait igény szerint egyedi faragásokkal is elkészítjük legyen az céglogó, egyszerű szöveg vagy válasszon széria faragás mintáinkból!

Választható fafajták, színek

Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Provence bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa tálaló
klasszikus réka tálalószekrény modern-tomorfa-tolgy-csomos-talalo-uveges-vitrines-LED-elvilagitas-uvegpolc-nappali-konyha-innova

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János

Kedves Anikó és János! A mai napon kiszállításra került a legyártott bútorom. Tökéletesen néz ki és minden mérete és funkciója a megrendelés szerint történt. Nagyon köszönöm az igényes munkát ami a megrendeléstől a kiszállításig bezárólag volt tapasztalható. Jó volt Önökkel üzletelni és örömmel fogom használni a minőségi bútorokat!

N.Csaba
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben