provence-haloszoba-tomorfa-butorok-feher-natur-vadtolgy
Provence hálószoba bútorok
provence-tomorfa-nappali-tolgyfa-butorok
Provence nappali bútorok
provence-uveges-vitrin-szekreny-tolgyfa
Provence vitrines fél elem
provence-gardrob-szekreny
Provence gardrób szekrény
provence-tomorfa-butorcsalad-tolgyfa-lakkozott-feher-natur
Provence bútor részlet
provence-tomorfa-polcos-szekreny
Provence polcos szekrény

Provence

tömörfa szekrény

2022-ben bevezetett új bútorcsalád. Vidéki stílusú, magas minőségű tölgyfa bútorcsalád. 2022.08.08.-tól móri bemutatótermünkben megtekinthető!

A francia vidéki stílus

A Pfiffer Bútor legújabb, Provence tömörfa bútorelemei a vadtölgy és a hófehér harmóniájában egyesíti az elegáns, mégis letisztult vonalvezetést és a francia vidéki stílus jegyeit. A Provence tömörfa bútorcsalád koptatott felületekkel, izléses vintage hangulattal kedveskedik azoknak, akiknek az otthon egy meleg, pihe-puha fészek. A tömörfa szépsége, a rusztikus marású faajtók, a díszes, nőies formavilágú fogantyúk és a tisztaságot sugárzó hófehér frontok pasztell színvilágú kiegészítőkkel társítva pillanatok alatt egy provence-i vendégházba varázsolják az otthonunkba érkezőt.


Lakberendezés francia vidéki stílusban

Provence bútorcsaládunk elkészítésekor fontosnak tartottuk, hogy a francia vidéki stílus szerelmeseinek semmiről se kelljen lemondani. Kínálatunkban a többféle méretben kapható szekrények mellett komódot, TV-állványt, íróasztalt, dohányzóasztalt, éjjeli szekrényt, tálalószekrényt, előszoba bútort és fésülködő asztalt is találni, így akár a teljes enteriőr kényelmesen ízlésre szabható.

Választható fafajták, színek

Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Provence bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa szekrény
cseresznye szekrénysor tömörfából klasszikus tölgyfa szekrénysor konyak színben Innova modern tömörfa nappali bútor modern tömörfa altero bútorok

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben