provence-tolgyfa-tomorfa-komod-feher
Provence komód
provence-tolgyfa-komod
Provence komód részlet
minosegi-francia-stilusu-provence-tomorfa-tolgyfa-komod
Provence tömörfa komód részlet

Provence

tömörfa komód

Tömörfa komódok Provence stílusban

Időtálló lakkozott vad tölgyfa és festett fehér felületek fűrésznyomos-koptatott felületekkel.

Igény szerint egyedi méretben és kivitelben is rendelhető.

Összeszerelt állapotban szállítjuk. Provence bútorcsaládunk elemválasztékával egész otthonát berendezheti egységes stílusban.

Az ajtókat BLUM - Állítható, csillapított csukódású pántokkal szereljük. A fiókok szín és fafaja megegyezik a bútor többi részével, vastagsága 18mm. A fiókcsúszók BLUM - Terhelés függően állíthatók, csillapított csukódásúak, és teljes kihúzásúak, ezáltal a fiók teljes tartalma könnyen elérhető.

A Provence tömörfa komódok cserélhető-filces koptatókkal van ellátva a padlók védelme érdekében.

A komódok ajtajait igény szerint egyedi faragásokkal is elkészítjük legyen az céglogó, egyszerű szöveg vagy válasszon széria faragás mintáinkból!

Választható fafajták, színek

Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Provence bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa komód
klasszikus stílusú fekete diófa komód klasszikus fiókos nem csomós tölgyfából készült komód modern tömörfa komód

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben