tomorfa-tolgyfa-provence-provance-iroasztal
Tömörfa íróasztal
provance-tomorfa-iroasztal-tolgyfa
Tölgyfa íróasztal részlet
provence-tolgyfa-iroasztal-francia-videki-stilusban
Provence íróasztal a legmagasabb igényekre
minőségi-provence-tolgy-iroasztal
Minden része tökéletes

Provence

tömörfa íróasztal

Tömörfa íróasztal Provence stílusban

A nagy gondolatok megszületéséhez gyakran nem kell más, csak némi nyugalom egy inspiráló és ergonomikus kialakítású munkakörnyezetben. Ergonómikus kialakítás, optimális írófelület magasság, nagy méretű asztallap, hogy a munka sikerének semmi se szabjon határt.

Ellenálló - Lakkozott felületkezelés ami elengedhetetlen egy íróasztalnál. Igényei szerint egyedi méretben, kialakításokkal is elkészítjük.

Az íróasztal tervezésekor fontos szempont volt, hogy akár térben is elhelyezhető legyen, minden oldalról ugyanolyan szép összképet mutat. Az íróasztal hátlapja akár egyedi faragással például céglogó vagy egyedi szöveggel is rendelhető.

Választható fafajták, színek

Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Provence bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa íróasztal
íróasztal fekete diófából klasszikus stílusban tömörfa íróasztal tölgyfából íróasztal tömörfából modern stílusban

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben