provence-bovitheto-etkezoasztal
Provence bővíthető tömörfa étkezőasztal 24.04.-től a szék egyenes első láb és masnimarás nélkül készül!
provence-bovitheto-etkezoasztal
Provence bővíthető tömörfa étkezőasztal 24.04.-től a szék egyenes első láb és masnimarás nélkül készül!
provence-bovitheto-etkezoasztal
Provence bővíthető tömörfa étkezőasztal
provence-tomorfa-tolgyfa-etkezo-asztal-szek-feher
Provence tömörfa étkezőasztalok és székek 24.04.-től a szék egyenes első láb és masnimarás nélkül készül!
provence-francia-tolgyfa-etkezo-asztal
Provence tömörfa étkező 24.04.-től a szék egyenes első láb és masnimarás nélkül készül!
provence-etkezo-asztal-tolgyfa
Provence étkező részlet

Provence

tömörfa étkező

Teljes szélességű weboldal

Provence masszív étkezőasztal Francia vidéki stílusban

A vacsorapartik szerelmesei tudják, hogy a hangulatos közös étkezésekhez nem elég a finom étel, helyre és kényelemre is szükség van. A Provence étkezőasztal kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottunk a hagyományosnál nagyobb, mintegy 100 cm-es asztalszélesség megteremtésére. Az étkezőasztal fix kivitelében Family székekkel kombinálva egyidejűleg 8 fő számára nyújtanak komfortos és stílusos környezetet.

Felületkezelés

Kiömlött bor? Nem probléma! A Lakkozott felület ellenálló, ezáltal folyadékok nem képesek beszívódni a fába! Valamint székeinkhez választható kárpitaink többsége vízlepergető képességű.

Bővíthetőség

Igény szerint Provence étkezőasztalunkat bővíthető kivitelben is elkészítjük, vagy fix méretben egyedi méretre gyártva az Ön igényei szerint!

Választható fafajták, színek

Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Provence bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa étkező
klasszikus konyhabútor bemutatóterem tölgyfa étkező székekkel modern-etkezo-asztal-konyha-tolgy-natur-szek-karpit-event diana-etkezo-etkezo garnitura-tomorfa-asztal-etkezoasztal-tomorfa szek-szek.minoseg-csaladi asztal-szovet

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben