tolgyfa-dohanyzoasztal-kisasztal-provence
Tölgyfa dohányzóasztal provence stílusban
provence-feher-dohanyzoasztal-tomorfa
Provence dohányzóasztal Fehér-Natúr színekben
provence-tolgyfa-feher-natur-dohanyzoasztal
Provence dohányzóasztal részlet
provence-provance-francia-videki-stilusu-tolgyfa-dohanyzoasztal
Provence tölgyfa dohányzóasztal részlet
provence-tolgyfa-dohanyzoasztal
Provence dohányzóasztal részlet

Provence

tömörfa dohányzóasztal

Tömörfa dohányzóasztalok Provence - Francai vidéki stílusban

Elegáns kialakításával a lakás dísze és a kényelem nélkülözhetetlen hozzávalója. A Provence tömörfa dohányzóasztalok jól kombinálhatók a bútorcsalád további elemeivel így egységes stílust teremtve otthonában.

Dohányzóasztalainkat egyedi méretben is elkészítjük az Ön igényei szerint.

Válassza Vad tölgyfát - Natúr lakkozott és festett fehér felületekkel, mely egyedülálló összhangot teremt a Provence bútorcsaláddal otthonában.

Választható fafajták, színek

Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Provence bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa dohányzóasztal
masszív tömörfa dohányzóasztal dohanyzoasztal-nappali-kisasztal-konyak-tolgy-ives-tomorfa-butor Modern csomós tölgy dohányzóasztal altero tömörfa dohányzóasztal

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben