tomorfa-agy-provence-tolgyfa-agynemutartos
Provence tömörfa ágy
tolgyfa-provence-agy
Provence tölgyfa ágy
tomorfa-tolgyfa-massziv-agynemutarto-agy
Provence tömörfa ágy részlet
provence-tölgyfa-ágy
Provence ágy láb részlet

Provence

tömörfa ágy

Masszív tömörfa ágyak Provence francia stílusban

Provence ágyaink több méretben elérhetők egyszemélyestől a 200cm szélességig. Hosszuk alapból 200cm, igény szerint ennek hosszát egyedileg tudjuk növelni.

Az ágykeretek minden része tömörfából készül, esztétikus és hosszú életű, kortalan eleganciájú bútordarabok, melyek a Vidéki hangulatú házakban otthonra találnak.

Személyre szabható kialakítás ágyráccsal vagy motoros nyitású ágyneműtartó elhelyezésével, robotporszívó-kompatibilis kivitelben készülnek.

Tegye Provence tömörfa ágyát még egyedibbé. Válasszon a fejtámlába faragásaink közül, vagy kérjen egyedi szöveges faragást bele.

Választható fafajták, színek

Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Provence bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
tömörfa balance modern ágy rusztikus-tomorfa-cseresznye-klasszikus-hajlitott-agynemutarto-elegans-eros-massziv-robosztus tömörfa ágykeret

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János

Kedves Anikó és János! A mai napon kiszállításra került a legyártott bútorom. Tökéletesen néz ki és minden mérete és funkciója a megrendelés szerint történt. Nagyon köszönöm az igényes munkát ami a megrendeléstől a kiszállításig bezárólag volt tapasztalható. Jó volt Önökkel üzletelni és örömmel fogom használni a minőségi bútorokat!

N.Csaba
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben