Körasztal tölgyfából barna színben székekkel
Tölgyfa/Barna
natur,tölgy,klasszikus,étkező,asztal
Tölgyfa/Natúr
klasszikus tömörfa étkező family bútorcsalád
Cseresznyefa/Antikolt cseresznye
klasszikus étkezőasztal,tömörfa étkező asztal,antikolt étkező asztal
Cseresznyefa/Antikolt cseresznye
antikolt étkező, tömörfa étkezőasztal, klasszikus asztal
Cseresznyefa/Antikolt cseresznye
antikolt,tömörfa,étkezőasztal,cseresznyefából
Minőség a részletekben
klasszikus konyhabútor bemutatóterem
Esztergált lábú étkező asztal székekkel
tölgyfa étkezőasztal
Tölgyfa/Natúr
filcezett széklábak
Tömörfa székeinket cserélhető filc talppal látjuk el

Family

tömörfa étkező

Funkcionalitás és esztétika

Klasszikus stílusú asztalunk lapját szinkron működtetésű golyós csapágyazású vasalattal szereljük. A "pillangó lapos" nyitású vendéglapok egykezes működtetéssel, nyitószerkezettel működnek. Méretek: 100 x 160cm kihúzva 230cm re bővíthető. A székek - asztalok lábát filc csúszóval látjuk el, a padló védelme érdekében.

A természet által ihletett, kézzel készített

Az időtálló bútorok szépsége mindíg két forrásból fakad: nemes faanyagokból és a szakértő kézműves munkából. A tömörfából készült bútorok szépsége az évek múlásával nem fakul - csak nemesedik, éppen ez értékállóságuk legfényesebb bizonyítéka. A klasszikus stílusú étkezőasztal magában hordozza a régi idők varázsát anélkül, hogy az régimódi lenne.  A Family étkező garnitúra minden darabját a legjobb minőségű alapanyagból válogatjuk több évtizedes tapasztalattal.

Minden része tisztán - tömörfából

Family étkező garnitúránk minden része tisztán tömörfából - furnérmentesen készül a legnemesebb hazai fafajokból, mint az erdei vadcseresznyefa, tölgyfa, fekete diófa.

Ovális tetejű bővíthető asztal (6-8 főre alkalmas)

Kerek asztal fix (négy főre alkalmas)

Family bútorcsalád jellemzői


Étkezőasztalaink minden része tisztán tömörfából készül ezért kimagaslóan masszívak. Fafaj és színválasztékunkban megtalálhatja igényeinek a leginkább megfelelőt. Karfás vagy normál székekkel garnitúrában is rendelhető. Az asztal bővítési funkciójának köszönhetően 6-8 főre is alkalmas.

klasszikus étkező garnitúra, klasszikus étkezőasztal, étkezőasztal klasszikus stílusban, 6 személyes étkező garnitúra,8 személyes étkező asztal, nyitható étkezőasztal, tömörfa étkező asztal, klasszikus tömörfa étkező, étkezőasztal, ebédlőasztal, fa étkező asztal, tölgyfa étkezőasztal, kőrisfa étkezőasztal, cseresznyefa étkezőasztal, fekete diófa étkezőasztal


Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Family bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa étkező
tölgyfa étkező székekkel modern-etkezo-asztal-konyha-tolgy-natur-szek-karpit-event diana-etkezo-etkezo garnitura-tomorfa-asztal-etkezoasztal-tomorfa szek-szek.minoseg-csaladi asztal-szovet

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János

Kedves Anikó és János! A mai napon kiszállításra került a legyártott bútorom. Tökéletesen néz ki és minden mérete és funkciója a megrendelés szerint történt. Nagyon köszönöm az igényes munkát ami a megrendeléstől a kiszállításig bezárólag volt tapasztalható. Jó volt Önökkel üzletelni és örömmel fogom használni a minőségi bútorokat!

N.Csaba
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben