Tölgyfa bővíthető étkező garnitúra
Tölgyfa/Barna szín
Tömörfa étkezőasztal, tögyfa, kárpitozott székekkel
Diana Tölgy-Barna részletek
feketediófa-tomorfa-etkezo-garnitura-diana
Feketedió - Dió étkező garnitúra
antikolt-cseresznyefa-bővíthető étkezőasztal
Cseresznyefa-Cseresznye antikolt szín
Antikolt tömörfa étkezőasztal garnitúra
Cseresznyefa-Antikolt cseresznye szín
Tömörfából készült bővíthető fa étkezőasztal
Klasszikus bővíthető tömörfa étkezőasztal

Diána

tömörfa étkező

Szövetválaszték (kattintson)

A legmagasabb igényekre tervezve

Diána étkezőasztalunk 6-10 főre alkalmas helyet biztosít. Az asztal 160 cm hosszát további 70 cm-es "pillangó" egykezes működtetésű vendéglappal bővíthetjük. A hajlított lábak és íves vonalak különleges megjelenést biztosítanak ennek az étkezőcsaládnak.


Diána Tömörfa Étkezőasztal jellemzője:

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Diána bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa étkező
klasszikus konyhabútor bemutatóterem tölgyfa étkező székekkel modern-etkezo-asztal-konyha-tolgy-natur-szek-karpit-event

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben