cseresznyefa ágy éjjeliszekrénnyel
Cseresznyefa-cseresznye szín
antikolt kőrisfából készült tömörfa franciaágy
Kőrisfa-hófehér ezüst antikolt
klasszikus masszív tömörfa ágy
Kőrisfa-natúr szín
klasszikus tömörfa ágykeret magyar bútor
Klasszikus vonalak
minőségi tömörfa ágykeret
Minőség a részletekben
stabil klasszikus ágy
Cseresznyefa-dió szín
cara fehér klasszikus ágy
Kőrisfa-csontfehér öregdió antikolt
klasszikus fa ágy
Cseresznyefa-dió szín
ágyneműtartós tömörfa bútor
Fekete diófa-dió szín
ágy ágykeret tömörfából
Tölgyfa-konyak szín
tömörfa-bükkfa-ágy-ágyneműtartós-klasszikus
Bükk-Mahagóni szín
cara tömörfa ágy
Bükkfa-cseresznye szín

Cara

tömörfa ágy

Időtlen formavilág klasszikusan elegáns stílusban, igazi érték tömörfából.

A tömörfa Cara ágyak kínálatában megtalálhatóak az egyszemélyes heverők és a franciaágyak is, melyek különböző méretekben rendelhetőek.

Választható ágyneműtartós és normál kivitelben, magas vagy alacsony lábvéggel.

A tömörfa ágyak választhatóak cseresznye, tölgy, bükk, dió, kőris fából melyek erősek és stabilak, szerkezetük tartós és nem deformálódnak, így termékeink életre vagy generációkra is szolgálhatnak.

A nyugodt kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen a megfelelő pihenés, alvás, melyet leginkább hálószobánkban tehetünk meg. A hálószoba a pihenés, feltöltődés regenerálódás helye, melynek legfontosabb része egy megfelelő stabil masszív tömörfából készült ágy-franciaágy és hozzá egy egyénhez illő keménységű matrac. Ezek kombinációjával érheti el, hogy regenerálódjon és kipihenten ébredjen.

Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a tömörfa ágyakat. Meghatározó szempont a kényelem, a stabilitás, és a személyiséget megtestesítő tömörfa egyedisége.

A tömörfa bútorok javítják a belső terek levegőminőségét. A felszínükön lévő nyitott pórusokon keresztül jelentős mennyiségű káros anyagot képes megkötni.

A tömörfa bútorok higiéniája

A nyílt pórusú fa anyag mintegy antibiotikumként szolgálnak, mert ezen az anyagon a baktériumok nem képesek életben maradni.

A tömörfa mint antiallergén

A helység levegőjében jelen lévő káros anyagok és porok is felelősek az allergiás és asztmás megbetegedésekért. A tömörfa csökkenti az allergiás reakciók kialakulását, mivel a fa nem vonzza a port, elektrosztatikusan nem tölthető inkább az ellenkező hatást váltja ki.

A Cara ágy kiválóan passzol a klasszikus kialakítású Réka, Dani, Tina tömörfa bútorokhoz.

Az ágyrács minden esetben bükkfából az ágyneműtartós ágyak esetén a fenéklemez farostlemezből készül.

Cara bútorcsalád jellemzői

TÖMÖRFA ÁGY, TÖMÖRFA ÁGYAK,FA ÁGY,FA ÁGYAK,TÖMÖRFA FRANCIAÁGY,FA FRANCIAÁGY,TÖMÖRFA ÁGYKERET,HEVERŐ,IGAZIFA ÁGY,MINŐSÉGI ÁGY,KLASSZIKUS ÁGY, MÓRON A PFIFFER BÚTORNÁL - IGÉNYESEKNEK A GYÁRTÓTÓL


Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Cara bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
nova tömörfa ágykeret ágyráccsal modern ágykeret tölgyfából modern bükkfa ágy dió színben harmony barna tölgyfa ágykeret

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben