cara-tomorfa-agy-vadtolgy-normal
Vad tölgyfa/Natúr
tomorfa-vadtolgy-agy-normal-klasszikus
Vad Tölgyfa/Natúr
feketedió-natúr-klasszikus-modern-tömörfa-ágy
Fekete diófa/Natúr
klasszikus-tömörfa-ágy-feketedió-masszív
Fekete diófa/Natúr
cseresznye-klasszikus-tomorfa-agy-cseresznye szin
Cseresznyefa/Cseresznye
cseresznyefa-tomorfa-klasszikus-tomorfa-fa-agy-agykeret-pfiffer
Cseresznyefa/Cseresznye
feher-tomorfa-agy-agykeret-cara-klasszikus-modern
Tölgyfa/Hófehér
klasszikus-tomorfa-feher-agy-cara
Tölgyfa/Hófehér
Vad tölgy/barna
Vad tölgyfa/dió
Kőrisfa/Dió | Egyedi faragással (TERMÉKVÁLTOZÁS! RÉGI KIVITEL)
Cseresznyefa klasszikus ágy antikolással
Cseresznyefa/Antikolt cseresznye
Egyedi ágyneműtartós tömörfa ágy
Cseresznyefa/Antikolt cseresznye - Egyedi ágy (TERMÉKVÁLTOZÁS! RÉGI KIVITEL)

Cara

tömörfa ágy

Időtlen formavilág klasszikusan elegáns stílusban, igazi érték tömörfából.

A tömörfa Cara ágyak kínálatában megtalálhatóak az egyszemélyes heverők és a franciaágyak is, melyek különböző méretekben rendelhetőek.

Választható ágyneműtartós és normál kivitelben, motoros és gázrugós nyitással.

A tömörfa ágyak választhatóak cseresznye, tölgy, bükk, dió, kőris fából melyek erősek és stabilak, szerkezetük tartós és nem deformálódnak, így termékeink életre vagy generációkra is szolgálhatnak.

A legszebb álmunk

A nyugodt kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen a megfelelő pihenés, alvás, melyet leginkább hálószobánkban tehetünk meg. A hálószoba a pihenés, feltöltődés regenerálódás helye, melynek legfontosabb része egy megfelelő stabil masszív tömörfából készült ágy-franciaágy és hozzá egy egyénhez illő keménységű matrac. Ezek kombinációjával érheti el, hogy regenerálódjon és kipihenten ébredjen.

Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a tömörfa ágyakat. Meghatározó szempont a kényelem, a stabilitás, és a személyiséget megtestesítő tömörfa egyedisége.

A tömörfa bútorok javítják a belső terek levegőminőségét. A felszínükön lévő nyitott pórusokon keresztül jelentős mennyiségű káros anyagot képes megkötni.

A tömörfa bútorok higiéniája

A nyílt pórusú fa anyag mintegy antibiotikumként szolgálnak, mert ezen az anyagon a baktériumok nem képesek életben maradni.

A tömörfa mint antiallergén

A helység levegőjében jelen lévő káros anyagok és porok is felelősek az allergiás és asztmás megbetegedésekért. A tömörfa csökkenti az allergiás reakciók kialakulását, mivel a fa nem vonzza a port, elektrosztatikusan nem tölthető inkább az ellenkező hatást váltja ki.

A Cara ágy kiválóan passzol a klasszikus kialakítású Réka, Dani, Tina tömörfa bútorokhoz.

Az ágyrács minden esetben bükkfából az ágyneműtartós ágyak esetén a fenéklemez farostlemezből készül.

Összeszerelési útmutatók


Cara bútorcsalád jellemzői

TÖMÖRFA ÁGY, TÖMÖRFA ÁGYAK,FA ÁGY,FA ÁGYAK,TÖMÖRFA FRANCIAÁGY,FA FRANCIAÁGY,TÖMÖRFA ÁGYKERET,HEVERŐ,IGAZIFA ÁGY,MINŐSÉGI ÁGY,KLASSZIKUS ÁGY, MÓRON A PFIFFER BÚTORNÁL - IGÉNYESEKNEK A GYÁRTÓTÓL


Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Vad fekete diófa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Cara bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
tömörfa balance modern ágy tömörfa ágykeret

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben