Kapcsolat

Pfiffer Bútor Mór Kft.

  • Cím: 8060 Mór, Árkipuszta Ipartelep
  • Tulajdonos, ügyvezető: Pfiffer János
  • GPS koordináták: N:47.401305, É:18.224462
  • Telefon: Kapcsolat oldalon
  • Központi E-mail: info@pfifferbutor.hu
  • Bútorajtó: ajto@pfifferbutor.hu
  • Bútor: butor@pfifferbutor.hu
  • Évközi nyitva tartásunk: H-P 07:00-15:30 Szombat 08:00-13:00 (előzetes bejelentkezéssel)

Kollégáink

 

Ügyfélfogadás móri bemutatótermünkben

Ügyfélfogadás bejelentkezés alapján előre egyeztetett időpontban a +36 /30/ 511 5911-es telefonszámon vagy az info@pfifferbutor.hu email címen. Szakértő kollégáink személyes személyre szabott kiszolgálással a legideálisebb bútort kiválasztásában segítenek.

KLASSZIKUS BÚTOR BEMUTATÓTEREM
MODERN BÚTOR BEMUTATÓTEREM

Ügyfélfogadás budapesti mintaboltunkban

Tömörfa bútor mintabolt Budapest szívében. Szakértő kollégáink segítenek megtalálni ízlésednek leginkább megfelelő bútorokat. Fedezd fel a minőség és a design tökéletes harmóniáját nálunk!

Nyitvatartás: H-P: 10:00-18:00 (FELÚJÍTÁS ALATT, RÉSZLEGES NYITVATARTÁS, KÉRJÜK ÉRKEZÉS ELŐTT ÉRDEKŐDJ!) SZ: 10-13 (Ügyfélfogadás bejelentkezés alapján előre egyeztetett időpontban!) V: Zárva

Cím: 1134 Budapest XIII. Lehel u. 4/A

Nyitvatartáson kívüli Ügyfélfogadásra is lehetőséget biztosítunk. Időpont egyeztetéshez kérjük hívd a +36 /30/ 619 6573-as telefonszámot vagy írj a bpszalon@pfifferbutor.hu email címünkre.


 

Számlázási adataink:

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben