Kapcsolat

Pfiffer Bútor Mór Kft.

  • Cím: 8060 Mór, Árkipuszta Ipartelep
  • Tulajdonos, ügyvezető: Pfiffer János
  • GPS koordináták: N:47.401305, É:18.224462
  • Telefon: Kapcsolat oldalon
  • Központi E-mail: info@pfifferbutor.hu
  • Bútorajtó: ajto@pfifferbutor.hu
  • Bútor: butor@pfifferbutor.hu
  • Évközi nyitva tartásunk: H-P 07:00-15:30 Szombat 08:00-13:00 (előzetes bejelentkezéssel)

Kollégáink

Számlázási adataink:

KLASSZIKUS BÚTOR BEMUTATÓTEREM
MODERN BÚTOR BEMUTATÓTEREM

Az ütemezett ügyfélfogadás céljából kérjük jelezze várható érkezésének időpontját a +36 (30) 619 6573-as telefonszámon vagy az info@pfifferbutor.hu email címen a teljes rendelkezésre állás érdekében!

Tegyen virtuális sétát bemutatótermünkben vagy látogasson el móri üzemünk bemutatótermébe személyesen ahol megtekintheti tömörfa bútorajtóinkat, klasszikus és modern ágyainkat és bútorainkat.

Megtalálhatóak kedvelt tömörfa szekrénysorok és tömörfa étkező összeállítások, kisbútorok, komódok, tömörfa ágyak és bútorajtók is. Szakértő kollégáinkal személyes egyeztetés keretében segítjük Önt, hogy a legmegfelelőbb termékünket választhassa, személyre szabott kiszolgálást kapjon.

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben