Budapesti Bútorszalonunk Megújul

Kedves Ügyfeleink és Érdeklődőink!


Örömmel értesítünk, hogy budapesti bútorszalonunk hamarosan teljesen megújult külsővel és belsővel vár! Bemutatjuk legújabb tömörfa-belsőépítészeti megoldásainkat és vadonatúj bútor/bútorajtóinkat!

-    Exkluzív tömörfa falburkolatok
-    Mintakonyha, mintakollekciók
-    Mennyezeti deszka és gerenda rendszer
-    Provence vidéki stílusú tömörfa bútorok
-    Innova modern tömörfa bútorcsalád új bútorelemekkel
-    Exkluzív hajlított falburkolatok
-    Új tölgyfa és feketediófa színek
-    Vadászbútorok

Címünk: Budapest szívében - 1134 Budapest XIII. Lehel u. 4/A 

A nyitás időpontjáról hamarosan tájékoztatunk! A felújítás ideje alatt hétköznapokon zárva tartunk, de szombatonként 10:00 és 13:00 között, előzetes bejelentkezéssel ( az ütemezett Ügyfélfogadás miatt ), szívesen fogadunk.

Az újranyitásig korábbi mintabútorainkat kivételes, extra kedvezménnyel kínáljuk:

-    Altero nappali bútorösszeállítás
-    Balance és Cara ágyak
-    Family étkező összeállítás
-    Innova tálalószekrény

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és látogass el hozzánk addig is!
További információk és időpont egyeztetéshez kérjük hívd a +36 /30/ 619 6573 telefonszámunkat.
2024.06.10., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben