A francia vidéki stílus hangulata - Provence


A francia vidéki stílus jellemzői

A francia vidéki stílus sokban emlékeztet az amerikai farmház és az angolszász vidéki stílusra, mégis egyértelműen megkülönböztethető tőlük. A francia sikk ugyanis egyszerre karakteres, rusztikus és elegáns. Jelentőségteljes, mégis könnyed, látványos, és nem tolakodó. Egyszerűen jelen van és a figyelem rá irányul.

A Provence tömörfa bútorcsalád koptatott felületekkel, izléses vintage hangulattal kedveskedik azoknak, akiknek az otthon egy meleg, pihe-puha fészek. A tömörfa szépsége, a rusztikus marású faajtók, a díszes, nőies formavilágú fogantyúk és a tisztaságot sugárzó hófehér frontok pasztell színvilágú kiegészítőkkel társítva pillanatok alatt egy provence-i vendégházba varázsolják az otthonunkba érkezőt.Miben mások a Provence tömörfa bútorok?

A Pfiffer Bútor Kft-nél magyar faanyagokból, magyar munkaerővel, egyedi bútortervek alapján készítjük el tömörfa bútorainkat, melyek válaszolnak a vevők igényeire. A tervezési folyamatot megelőzően felmérjük az ügyfelek elvárásait és az igényeknek megfelelve, de a képzeletüket is felülmúlva alkotunk tartós és praktikus bútorokat. Minőségi tömörfa bútorokat készítünk, de másképp, mint mások!A Provence tömörfa bútorcsalád tölgyfa alapanyagokból, szorgos kezek munkája által, szakértő figyelemmel készül. Előállítása során semmiben sem kötünk kompromisszumot: sem az időn, sem a minőségen nem spórolunk. Ha minket választasz, azt kapod, amit látsz, hiszen a mi provence-i stílusú bútorcsaládunk minden alkotóeleme valódi tömörfa.


Az ívelt formák, a gazdag, mégis elegáns faragások, a robosztus frontok megidézik a francia vidéki stílust, a lágyan csukódó ajtók és fiókok megteremtik a kényelmet és az eleganciát, melyet megérdemelsz.

Lakberendezés francia vidéki stílusban

Provence bútorcsaládunk elkészítésekor fontosnak tartottuk, hogy a francia vidéki stílus szerelmeseként semmiről se kelljen lemondanod. Kínálatunkban a többféle méretben kapható szekrények mellett komódot, TV-állványt, íróasztalt, dohányzóasztalt, éjjeli szekrényt, tálalószekrényt, előszoba bútort és fésülködő asztalt  is találsz, így akár a teljes enteriőrt kényelmesen ízlésedre szabhatod.

Vintage enteriőr kialakítása

Mivel ez az irányzat konkrét életstílussá alakult át, így magában foglalja az élettér kialakítását is.

Anyaghasználata változatos. A romantikus vintage a természetes anyagokat részesíti előnyben, míg modernebb változata már kombinálja a régit a kortárs elemekkel. Az újonnan készült berendezési tárgyak régiesítése egy különleges ága a vintage lakberendezésnek. Ennek során a bútorok textúráját változtatjuk meg, régiesítjük azokat gépi és kézi eszközökkel, koptatással, csiszolással.

Provence komódok (Kattinson ide)

Provence bútor elemválaszték és árlista (Kattintson ide)


Vedd fel a kapcsolatot értékesítőinkkel és nézd meg – próbáld ki élőben is móri telephelyünkön. 
Érezd a napsütötte lejtők melegét, a levendula illatú nyári szellő simogatását otthonodban is, minden nap!


2022.06.14., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János

Kedves Anikó és János! A mai napon kiszállításra került a legyártott bútorom. Tökéletesen néz ki és minden mérete és funkciója a megrendelés szerint történt. Nagyon köszönöm az igényes munkát ami a megrendeléstől a kiszállításig bezárólag volt tapasztalható. Jó volt Önökkel üzletelni és örömmel fogom használni a minőségi bútorokat!

N.Csaba
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben