Nyílt napok június 10-11-12


Nyílt Napok június 10-12 között a lakberendezés jegyében, móri telephelyünkön!

A rendezvény ideje alatt pénteken és szombaton 8:00-17:00 értékesítésben és lakberendezésben jártas kollégáink várnak Téged, míg vasárnap VIP nyitvatartással állunk rendelkezésedre.


Miért érdemes ellátogatnod hozzánk?

 


"Olyat kínálunk, ami abból van, aminek látszik, ott készül, ahol mondjuk, akkorra készül el, amikorra ígérjük, és nagyobb érték, mint gondolnánk!"

Pénteken és szombaton

bejelentkezés nélkül várunk, de a személyre szabott támogatás miatt kérjük foglalj időpontot.


Vasárnap 

kizárólag regisztrált VIP ügyfelek számára tudunk időpontokat biztosítani!

BEJELENTKEZÉS

Bemutatkoznak fejlesztéseink, mielőtt személyesen is megcsodálnád őket!


WALL - Léces falburkolat

Sokrétű felhasználásommal, és számtalan variációs lehetőségemmel, különleges burkolatokat készíthetsz belőlem. A komplett panelekkel még gyorsabban szerelhető vagyok. A fekete színű tölgyfa lapon a fűrészfognyomos koptatott felületemmel páratlan egyediséget nyújtok. Ha szeretnéd térelválasztó is lehetek.


TIMBER - Üreges fagerenda

Képes vagyok egy sima mennyezetből pár óra alatt gerendaház hangulatot varázsolni. Könnyű szerkezetembe rejtem a világítást és szellőző csöveket is. Kiegészítőimmel gyerekjáték a tömör - üreges könnyűgerendázat megépítése. Kemény tölgyfa anyagomba bekerülhet a rég múlt idők kézművességének kézjegye a fűrészfognyom és az öregbített felület is.


ROYAL - Kastély falburkolat

Könyvtárszobákban, kastélyokban érzem igazán otthonosan magam, de jól illeszkedek méltóságteljes megjelenésemmel irodákba, tárgyalókba, vagy exkluzív lakásbelsőkbe is. Kreatív fejlesztőim, innovatív modulszerkezettel, rugalmasan alakíthatóvá tettek, hogy jól alkalmazkodhassak a környezetem igényeihez.


Most először látható - újdonság a Pfiffer Bútor kínálatában:

A rusztikus szépség, a vidéki báj és a természet találkozása a Provance bútorcsaládban! Legyél az elsők között, akik megismerhetik!BEJELENTKEZÉS

Szeretettel vár a Pfiffer Bútor csapata
"Másképp, mint mások"


További kérdésed van?

Fordulj Bednár Róbert - Kiemelt ügyfélmenedzser kollégánkhoz +36 30 511 5911 telefonszámon vagy a butor@pfifferbutor.hu email címen!  

2022.05.30., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben