Construma - OTTHON Design 2023 március 29-április 2.


OtthonDesign 2023

Az OtthonDesign 2023 kiállításon 80 négyzetméteres standon várunk, ahol bemutatjuk legújabb Provence bútorcsaládunkat, belsőépítészeti megoldásainkat.

Sokszínű standunkon bemutatunk egy komplett ház berendezéséhez szükséges bútorokból egy kis ízelítőt. A kiállítás ideje alatt folyamatosan bemutatókat tartunk a népszerű 12 személyes Flow nyitható étkezőasztalunk működéséről, és bemutatjuk motoros nyitású ágyneműtartós ágyainkat is.

Bemutatkoznak újdonságaink

 WALL - Léces falburkolat

Sokrétű felhasználásommal, és számtalan variációs lehetőségemmel, különleges burkolatokat készíthet belőlem. A komplett panelek meggyorsítják a szerelést. A fekete színű tölgyfa lap, a fűrészfognyomos koptatott felületemmel páratlan egyediséget nyújt. Ha szeretné térelválasztó is lehetek.  TIMBER - Üreges fagerenda

Képes vagyok egy sima mennyezetből pár óra alatt gerendaház hangulatot varázsolni. Könnyű szerkezetembe rejtem magamba rejtve a világítást és szellőző csöveket is. Kiegészítőimmel gyerekjáték a tömör - üreges könnyűgerendázat megépítése. Kemény tölgyfa anyagomba bekerülhet a rég múlt idők kézművességének kézjegye a fűrészfognyom és az öregbített felület is. ROYAL - Kastély falburkolat

Könyvtárszobákban, kastélyokban érzem igazán otthonosan magam, de jól illeszkedek méltóságteljes megjelenésemmel irodákba és tárgyalókba, vagy exkluzív lakásbelsőkbe. Kreatív fejlesztőim, innovatív modulszerkezettel, rugalmasan alakíthatóvá tettek, hogy jól alkalmazkodhassak a környezetem igényeihez.
Reméljük személyesen is lesz alkalmunk találkozni március 29-április 2. között a Hungexpo G pavilonjában a 505B standon.

Addig is kövess minket a legfrissebb információkért facebook oldalunkon: facebook.com/pfifferbutormor/

További információk: www.otthon-design.hu

Beteljesült vágy: "Olyan bútort alkotunk melynek lelke van, velünk él és generációkon át bensőséges kapcsolattal gyönyörködtet bennünket"
Üdvözlettel: a Pfiffer Bútor csapata
"Másképp, mint mások"
2023.03.07., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben