Construma - OTTHON Design 2024 április 10-14.


OtthonDesign 2024

Standunkon bemutatjuk a vidéki stílusú Provence, és modern nappali-hálószoba-étkező butorainkat, térelválasztó, falburkolati és egyéb belsőépítészeti megoldásainkat.

2024-ben április 10-14. között 12. alkalommal kerül megrendezésre az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás, mely a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor részeként a belsőépítészet, lakberendezés témáját öleli fel.

Bemutatkoznak belsőépítészeti megoldásaink

 WALL - Léces falburkolat

Sokrétű felhasználásommal, és számtalan variációs lehetőségemmel, különleges burkolatokat készíthet belőlem. A komplett panelek meggyorsítják a szerelést. A fekete színű tölgyfa lap, a fűrészfognyomos koptatott felületemmel páratlan egyediséget nyújt. Ha szeretné térelválasztó is lehetek.  TIMBER - Üreges fagerenda

Képes vagyok egy sima mennyezetből pár óra alatt gerendaház hangulatot varázsolni. Könnyű szerkezetembe rejtem magamba rejtve a világítást és szellőző csöveket is. Kiegészítőimmel gyerekjáték a tömör - üreges könnyűgerendázat megépítése. Kemény tölgyfa anyagomba bekerülhet a rég múlt idők kézművességének kézjegye a fűrészfognyom és az öregbített felület is. ROYAL - Kastély falburkolat

Könyvtárszobákban, kastélyokban érzem igazán otthonosan magam, de jól illeszkedek méltóságteljes megjelenésemmel irodákba és tárgyalókba, vagy exkluzív lakásbelsőkbe. Kreatív fejlesztőim, innovatív modulszerkezettel, rugalmasan alakíthatóvá tettek, hogy jól alkalmazkodhassak a környezetem igényeihez.A kiállítás ideje alatt egyes kiállított mintadarabokat különleges kedvezményekkel kínálunk!

Reméljük személyesen is lesz alkalmunk találkozni április 10-14. között a Hungexpo G pavilonjában a 505A standon.Addig is kövess minket a legfrissebb információkért facebook oldalunkon: facebook.com/pfifferbutormor/

További információk: www.otthon-design.hu

"Olyan bútort alkotunk melynek lelke van, velünk él és generációkon át bensőséges kapcsolattal gyönyörködtet bennünket"
2024.03.04., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben