Vadászbútor bemutató 2021 07.10-07.28


A Fehova 2021-es kiállítás elmaradt, így ott nem volt lehetőségünk bemutatni termékeinket, ezért meghívom Önt a vadászat jegyében rendezett bútor bemutatónkra.


Kedves Vadásztárs és Természet kedvelő !


A Fehova 2021-tavaszi kiállítás elmaradt, helyette meghívunk a vadászat jegyében rendezett bútor bemutatónkra.

Vértes lábánál, Móron található üzemünkbe, trófeákkal színesített bemutatótermeinkbe rengeteg újdonsággal, az aktuális egészségvédelmi intézkedéseket betartva várunk, hogy bemutathassuk különleges tömörfa bútorainkat és kiegészítőinket!

Látogatása során bemutatótermeinken kívül, újonnan épített csarnokunkban megtekinthe ti vadászbútorokkal  berendezett pavilonunkat is.

Tárgyalóinkban, nyugodt, személyes légkört biztosítva tapasztalt munkatársaink segítik Önt lakberendezési ötleteikkel a tervezésben.


Beteljesült vágy: "Olyan bútort alkotunk melynek lelke van, velünk él és generációkon át bensőséges kapcsolattal gyönyörködtet bennünket"


Üdvözlettel a Pfiffer Bútor csapata


Az ütemezett ügyfélfogadás céljából kérjük jelezze várható érkezésének időpontját a +36 (30) 619 6573-as telefonszámon vagy az info@pfifferbutor.hu email címen a teljes rendelkezésre állás érdekében!2021.07.17., szombat

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben