Napelemes rendszer telepítése a Pfiffer Bútor Mór Kft-nél


A fejlesztés megvalósításának célja az energiatakarékosság, a hatékonyságnövelés volt. 
Beruházásunk révén az elektromos energia ellátásunk 71,43%-os kiváltására nyílt lehetőségünk, mellyel székhelyünk környezetbarát, gazdaságosan üzemeltethető épületté vált. Hazai viszonylatban példaértékű befektetési lehetőségünkkel környezettudatos cég arculatot, a mai kor elvárásainak megfelelő munkahelyet teremtettünk.

A beruházás során megvalósult tevékenységek: 
223.040 Kwp névleges teljesítményű napelemes rendszer telepítése a következő eszközök segítéségével: 656 db AEG AS-M1202-H(G1)-340 -es monokristályos napelem, 4 db Huawei SUN 2000-50 KTL-M0 típusú (50kw-os) inverterek, alumínium profilok, rozsdamentes tartók, DC oldali túlfeszültség-védelmi doboz, DC oldali túlfeszültség-védelem kialakítása, AC oldali túlfeszültség-védelmi doboz, AC oldali túlfeszültség-védelem kialakítása, Speciális csatlakozók a napelemekhez, szerelési segédanyagok, telepítés. A visszwatt védelemmel ellátott rendszernek köszönhetően a megtermelt energia azonnal felhasználásra kerül. A termelési adatokhoz való távoli hozzáférést és távfelügyeletet rendszerünk biztosítja.

A projekt fizikai befejezésének napja: 2021.05.31. 
A projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2019-00002
A támogatás mértéke: 55% 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében 24.350.040 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósult meg. 

További információ kérhető:
Pfiffer Bútor Mór Kft
Elérhetőség: +36 30 511 5911
E-mail: info@pfifferbutor.hu
2021.05.31., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben