Tömörfa bútorok raktárkészletről - kedvezménnyel


Tömörfa bútorok raktárkészletről

Legyen Öné álmai tömörfa bútora raktári kedvezménnyel és vigye haza még ma új bútorát!

Látogasson el hozzánk, tekintse meg személyesen és válogasson raktárkészleten lévő termékeinkből a készlet erejéig, különböző kedvezményekkel még az áremelés előtt.


A kiválasztott bútorok raktárkészletről azonnal elvihetők.

Az aktuális raktárkészlettel kapcsolatban hívja értékesítő kollegáinkat.


Bútor értékesítés

+36 (30) 619 6573

butor@pfifferbutor.hu


Cara 160x200 ágyneműtartós tömörfa ágy: CA-9-160_0005 Cseresznyefa/Cseresznye színBalance 160x200 normál tömörfa ágy - ágyráccsal: BA-8-160_0064 Tölgyfa/Vadtölgy
Harmony 200x200 ágyneműtartós tömörfa ágy: HA-9-200_0005 Cseresznyefa/Cseresznye színHarmony 160x200 normál tömörfa ágy - ágyráccsal: HA-8-160_nyers Cseresznyefa/Nyers (választható szín: cseresznye, antikolt cseresznye, dió, natúr lakk)Event tömörfa étkezőasztal: EV-11-3_0067 Kőrisfa/Konyak szín


További információk, ajánlatkérés: 

Bútor értékesítés

+36 (30) 619 6573

butor@pfifferbutor.hu

2021.07.27., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben