Házi Vásár - Szeptember 28-30. között


Kedves Meglévő és Leendő Ügyfeleink!

Meghívunk Móri Bornapokkal egybekötött házi vásárunkra, ahol bemutatjuk belsőépítészeti megoldásainkat, tömörfa bútorainkat klasszikus, provence és modern stílusban.

Használd ki a személyre szabott figyelemmel járó előnyöket!

Újdonságok között: Sofia variable - paralel bordázott, és Hermina hullámfaragott 3 rétegű sík bútorajtók, melyek választhatók Altero/Innova bútorcsaládunkhoz, vagy akár egyedi bútorokhoz, konyhabútorokhoz, vagy akár falborításokhoz is.Elegáns és exkluzív lakásbelsők, komplex berendezés többféles stílusban, tisztán tömörfából.

Ötletekkel, tanácsadással, tapasztalatainkkal támogatunk.

Kizárólagos figyelmet fordítunk Ügyfeleinkre, ezért kérjük foglalj konkrét időpontot!


Időpont: Szeptember 28-30 között! 8:00 - 17:00
Helyszín: Mór, Árkipuszta ipartelep


Kérdés esetén keressenek minket bizalommal:
email: info@pfifferbutor.hu
tel: +36 30 619 6573
Pfiffer Bútor csapat


“ Szőlőből bor - Fából Pfiffer bútor “


2023.09.20., szerda

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben