50 facsemetével a jövő nemzedékének


Örökzöld sávot ültettünk

A faültetés és gondozás, egyben komoly felelősségvállalás is, hiszen egy több évtizedig vagy akár egy évszázadig növekvő élőlény sorsa múlik azon, hogy mennyire körültekintően, alaposan járunk el.

Már hetek óta készültünk rá. Kiválasztottuk a megfelelő csemetéket, 80 cm mély gödröket fúrtunk, kialakítottuk az öntözési rendszert, megteremtettünk minden feltételt ahhoz, hogy a csemetéink szépen növekedjenek majd.

Nem újszerű dolog a Pfiffer Bútor csapatánál a faültetés. A mintegy 3,5 hektáros területünkön, munkatársainkkal, több alkalommal is sokféle növényt ültettünk már, így mára már több mint 1200 különböző növény színesíti telephelyünk faunáját, köztük megtalálható a 3 szelíd gesztenyefa, ami minden szeptember végén ad gyümölcsöt, a család és a munkatársak nagy örömére. Több tucat általunk ültetett törökmogyoró fa is hozza termését évről évre, melyek a telephely nyugati és északi határvonalát is jelzik egyben. Az ügyvezető mindkét unokája születésének alkalmával egy-egy diófát ültetett (már útban van a harmadik) :)


Egészségmegóvás


A fák és a belőlük készült igazi tömörfa bútorok, kulcsszerepet játszanak egészségünk megóvásában, udvarunkban a környezetünk tüdejét jelentik, port és zajt szűrnek, párologtatással csökkentik a nyári forróságot. Otthonunkban az igazi tömörfa bútorok, levegőt tisztítanak, kiegyenlítéssel páratartalmat és hőmérsékletet szabályoznak, rendkívüli tartósságuk mellett felújíthatóak a biológiai körforgásban újra hasznosíthatóak és nem utolsósorban a lelkünket is gyönyörködtetik. Ahogy azt elődjeink is megfogalmazták minden fának lelke van.

Erősítjük föld anyát, rajongunk a természetért, nemcsak csodaszép tömörfa bútorokat készítünk, hanem környezetünket is zöldítjük. A Pfiffer Bútor Mór Kft. nagy figyelmet fordít arra, hogy a bútoraihoz felhasznált rönköket, olyan erdőgazdálkodóktól szerzi be, ahol garantált a tartamos erdőgazdálkodás, ahol több fát ültetnek, mint amennyit kivágnak.

50 facsemete, 50 munkatársunk és a családtagok örökzöld, nevesített üzenete a jövő nemzedékének… Emléket állítottunk annak, hogy a 2020-as év nehézségei és kihívásai ellenére, előre megyünk. Csapatunk összetart, mert együtt mindenki többet ér, és az élet nem áll meg, sőt…


„Hűs árnyékot vet nyári délben; tűzzel engesztel fagyos télben; virágot ád a szerelmesnek, gyümölcsöt – makkot az éhesnek, ágyat az ifjú párnak, bölcsőt a kisbabának, koporsót – fejfát a halottnak; szolgál minden elevent; sátorfát és szelement, hajót, árbócot és vitorlát, kútágast, gémet és sudárfát, kútostorra vedret, házba teknőt – csebret, jármot – rudat – szekeret, ásónyelet – gerebent, vesszőt a rossz gyereknek, fegyvert a hadseregnek, asztalt – széket, hegedűt, kerítést és fabetűt, annyi mindent ád a fa; úgy áll felettünk áldó kézzel, mint egy ősapa, ágán gyümölccsel és odvában mézzel, mint ősanyánk maga… ”Erdélyi József: Fa
2020.05.11., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben