Biztonságos vásárlás a koronavírus járvány idején


Gyártás:

A termelés jelenleg zavartalanul működik. A megrendelt bútorok, bútorajtók gyártása a rendelés visszaigazoláskor megadott gyártási és szállítási határidők szerint alakulnak. Minden segédanyagból, alkatrészből az eddiginél többet tartunk készleten. Legfontosabb alapanyagunkból, a Magyar Tömörfából jelenleg több mint 1200m3 fűrészáru vár arra, hogy értékes tömörfa bútorokká alakuljon szakértő munkatársaink által.

Szállítás:

Bútoraink - Bútorajtóink kiszállítása jelenleg is üzemel, saját és szállító partnereink által egyaránt. A kiszállítás a megadott szállítási határidők szerint alakulnak. A szállítás időpontját telefonon egyeztetjük vásárlóinkkal.

Az Ön, és Munkatársaink egészségének védelme érdekében a kiszállító Kollégáink kézfertőtlenítővel felszerelkezve indulnak útnak, maszkot használnak a bútor beépítése során.

Bemutatóterem nyitvatartás:

Az ügyfélfogadás ütemezett, teljesértékű rendelkezésreállás érdekében érdemes időpontot egyeztetni elérhetőségeink egyikén. Bemutatótermeink, üzemünk kézfertőtlenítőkkel vannak felszerelve, igény szerint maszkot biztosítunk vásárlóink számára is. 

A Pfiffer Bútor Mór Kft. gondosan követi a járvány alakulásának körülményeit. A kormányrendeletnek megfelelően a bemutatótermének nyitvatartási idejét hétköznap 07:00-15:00-órára korlátozza, szombaton 09:00 - 13:00-ig látogatható.

Frissítés:

2020.05.28 Bemutatóterem nyitvatartás 07:00-tól 15:30.ig. 

2020.04.20., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben