Az összefogás új magyar értékeket teremthet

Az összefogás új magyar értékeket teremthet - A móri bútorgyártó gondolatai a koronavírus-járvány idején


A Pfiffer Bútor felkészült a koronavírus-járvány okozta nehéz időszakra, és a munkatársak, valamint a vevők, megrendelők érdekében számos óvintézkedést vezettek be a móri üzemben. A válság enyhítése és a gazdaság védelme érdekében azonban most a korábbinál is fontosabb, hogy a vásárlók magyar termékeket válasszanak, ezzel pedig fenntartsák a körforgást. A globális válság küszöbén is új lehetőségeket kell keresni, mert siker csak így érhető el.
„Gyártóüzemünkben a termelés jelenleg is folyamatos, a koronavírus-járvány miatt az eddigieknél több alapanyagot rendelünk, és nagyobb tartalékokat képeztünk mindenből, amiből csak lehetett. A legfontosabb alapanyagunkból, a magyar tömörfából több mint 1200 köbméter fűrészárú és 400 köbméter rönk készletünk vár arra, hogy magyar munkatársaim kezei által értékes bútorokká válhassanak" - hangsúlyozta Pfiffer János tulajdos, ügyvezető.


Fontos a vásárlók és a munkatársak biztonsága

A globális vészhelyzet természetesen sok változást hozott a móri cég életébe, ami a vásárlókat is érinti. A bevezetett szabályok és újítások azt a célt szolgálják, hogy a kiszolgálás és a termelés is zökkenőmentes, valamint biztonságos legyen.
„Meggyőződésem, hogy a gyors intézkedések és az előrelátó gondolkodás ebben a helyzetben még fontosabb tényező, mint máskor. Munkatársaimmal megfeszített tempóban, nem ritkán 12-14 órás napi munkával, még a kormányzati intézkedéseket megelőzően, sikeresen tettük meg az óvintézkedéseket".
A megrendelt bútorok kiszállítása ennek köszönhetően folyamatos, a munkatársak maszkban, kézfertőtlenítőt használva, a biztonsági távolság betartásával a határidőket pontosan betartva dolgoznak. A Pfiffer Bútornál az összes bejárati ajtóhoz, de még az utcai kiskapuhoz is érintésmentes kézfertőtlenítő-adagolókat helyeztek ki, emellett minden dolgozónak védőmaszkot biztosítanak, aki külsős személlyel érintkezik. A munkatársakat körlevélben és személyes oktatással is felkészítették a várható veszélyek elkerülésére, sőt még plakátokat is kihelyeztek a biztonsági távolságok betartása érdekében.

A digitalizáció most nem csak egy lehetőség

„A fentiek ellenére arra kérek mindenkit, hogy ha lehetőségük van rá, inkább telefonon vagy online felületünkön, élő chat formájában, esetleg e-mailben vagy a Facebook felületünkön vegye fel velünk a kapcsolatot. Minden információt megtalálnak www.pfifferbutor.hu honlapon" - hívta fel a figyelmet az ügyvezető.
A bútorgyártónál éppen néhány hete sikerült befejezni egy digitalizációs fejlesztést, aminek eredményeképpen az optikai kábel telepítésével sokkal rugalmasabb lett a munkavégzés. A Pfiffer Bútor munkatársai már évek óta laptopokkal és dupla monitorral felszerelt munkaállomásokon dolgoznak, ezeket az eszközöket pedig percek alatt át lehet telepíteni, haza lehet vinni. Az adatokat felhőben tárolják, és a legkorszerűbb csapatkommunikációs szoftverek is rendelkezésre állnak. A gyártónál képesek valós időben vagy akár késleltetett üzenetekkel ugyanabban a dokumentumban egymástól távol is dolgozni - akár húszan is egyszerre.
A gyors és szakszerű intézkedéseknek és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a Pfiffer Bútornál jelenleg június közepére igazolják vissza a bútorrendeléseket, a bútorajtók esetében pedig tartják a megszokott négy hetes gyártási határidőt.


 

Együtt könnyebb, magyar terméket vásárolni most még fontosabb

„Leendő és meglévő ügyfeleinktől most azt kérem, hogy ebben a nehéz időszakban még jobban tartsunk össze, és támogassuk a magyar gazdaság erősödését és versenyképességünk fokozását. Rendeljünk magyar terméket, tartsuk fenn a körforgást. Vállalkozásunk dolgozni fog, ameddig csak lehet, mert „ha munka van, minden van”. Szeretnénk a dolgozóinknak megélhetést és munkát biztosítani. Nem a létszám leépítésben keressük a megoldást” - hangsúlyozta Pfiffer János, aki a következő hónapokban egyre több nehézségre és problémára számít.
Éppen ezért a bútorok rendelését célszerű már most elindítani, hogy mire lezajlanak a korlátozások, ne kelljen a szükségesnél többet várni azokra. Ráadásul, aki előrelátó, nemcsak hamarabb jut hozzá a bútoraihoz, hanem kedvezményeket is kaphat. A Pfiffer Bútornál egyéni, rendelésfüggő akciókkal és csökkentett előlegösszeggel támogatják a vásárlókat ebben a nehéz időszakban.
„Azt gondolom, hogy a válság és az azt követő időszak elsősorban nem a nagyoknak és az erőseknek, hanem a gyorsaknak és az alkalmazkodóknak kedvez majd. Várhatóan új értelmet nyer majd a tudatosság, a környezetvédelem, az egészségmegóvás. Hiszem, hogy a koronavírus-járvány lecsengése után a műanyag bútorok és eszközök helyett a természetes anyagok és a fabútorok is igazi értékké válnak majd széles körben ".
 

Tovább menni, új lehetőségeket keresni

„A siker azon múlik, hogy akkor is tovább mész-e, amikor mások feladják” - véli Pfiffer János, aki szerint az ilyen nehéz időszakokban összefogásra van szükség. Fontos, hogy a vállalkozások nemet mondjanak a válságnak, és valódi megoldásokban gondolkozzanak. A pozitív gondolkodás segít, hogy a járvány idején is meg lehessen találni a lehetőségeket.
A tulajdonos saját példájukat alapul véve ajánlja a digitalizáció bevezetését és elterjesztését minden cégvezető számára. „A postagalambok időszaka lejárt, a nyomtatás, borítékolás, postai feladás napokig, hetekig tartó lassú és költséges folyamat. A vírustranszport helyett ott van az íróasztalon álló eszköz, a számítógép, amellyel másodpercek alatt célba érő, időbélyeggel, digitális aláírással küldhetők a dokumentumok. A papírnak, valamint az erdőben széndioxid-forrásként elkorhadó sok fának új lehetőséget teremt a műanyagot kiszorító papírtáska vagy a higiénikus és a természet körforgásába jól illeszkedő kézi papírtörlő - még a tűzifaválság idején is. Sok-sok lehetőség és ötlet került a szemünk elé az utóbbi hetekben, amiket a járvány elmúlásával hasznosítani tudunk. Mi tehát továbbmegyünk, és nem fogjuk feladni".

Vásárolj MAGYAR emberektől MAGYAR terméket.
Dolgozz MAGYARORSZÁGON - MAGYARORSZÁGÉRT és talpra áll a MAGYAR gazdaság 

Pfiffer Bútor Mór Kft csapata.

2020.04.01., szerda

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben