Construma - OTTHON Design 2020. október 7-11

OTTHONDesign 2020 - 9. OTTHONTEREMTÉSI SZAKKIÁLLÍTÁS

A CONSTRUMA csokor folyamatosan növekvő és látogatói oldalról is egyre népszerűbb részét képező kiállításon a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet.


LAKBERENDEZÉSI ÉS DESIGN TRENDEK

A HUNGEXPO törekvése, hogy kiállításain a legújabb trendeket hozza el látogatói számára. A lakberendezés területén a Lakberendezők Országos Szövetségének közreműködésével minden évben egy rendkívül impozáns, lakásbelsőt imitáló enteriőrben tekinthetik meg a látogatók a legújabb lakberendezési megoldásokat, színeket, stílusokat. A standon a csokor kiállítóinak termékei közül is számos beépítésre kerül, ezáltal újabb üzleti lehetőséget generálva. Az stand egyszerre oktat, formálja az ízlést, információt nyújt, inspirációt ad a látogatók és piaci lehetőséget teremt a résztvevők számára, továbbá népszerűsíti a lakberendezési tanácsadást a kapcsolódó szolgáltatáson keresztül.

A Hungexpo Zrt. vezetősége figyelembe véve a koronavírus-járvány terjedését, az előzetes optimista becsléseket meghaladó, hosszabb időtávú hatását, a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások megrendezését az őszi időszakra halasztja.

Új időpont: 2020. október 7-11.

További információk: https://otthon-design.hu/

2020.09.07., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben