FeHoVa 2023.02. 9-12


Szeretnénk meghívni a FeHoVa kiállításra, ahol egy 80 négyzetméteres standdal, tömörfából készült, prémium minőségű bútorokkal bemutatjuk, mire képes egy lelkes magyar csapat!


Hagyományos programok és újdonságok, élménybeszámolók, tanácsadás, fegyverek, kések, különleges trófeák, ruházat, kiegészítők, távcsövek és még nagyon sok minden más, ami a vadászathoz, horgászathoz, erdőjáráshoz vagy természetben való barangoláshoz kellhet – egy helyen, egy időben, a FeHoVa-n!

Ezek a különleges természetes fából készült bútorok és a trófeák olyan hangulatot teremtenek, melyben újra élednek azok a csodálatos pillanatok, amit a természetben, a vadászlázban átéltünk.
Várunk februárban a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek leghangulatosabb találkozóján!

Találkozzunk a Hungexpo A pavilonjában a 310B standon (a Blaser stand mellett).


Bővebb információ a rendezvényről: https://fehova.hu/

Kérdésed van? Keress minket alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

info[kukac]pfifferbutor.hu

+36 (30) 511 5911„A vadászathoz hozzátartozik az erdő, a fák szeretete melyből mindannyian erőt meríthetünk. Minden igaz vadász arra törekszik, hogy az erdőből áradó végtelen nyugalmat valamilyen formában hazavigye és otthonában is élvezhesse. Ha környezetünket olyan bútorokkal rendezzük be, melyek közelebb visznek a természethez, az otthont teremt a lakásunkból.”
(Pfiffer János)

2023.01.23., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben