FeHoVa - Salzburg 2024

Cégünk 30 éves fennállásának alkalmából rendkívüli fegyverszekrény- és bútorfejlesztéseket mutatunk be, melyek reprezentálják vállalkozásunk és cégvezetőnk 30 év alatt felhalmozott gépészeti és asztalos tudásának legjavát.ARTEMISZ
Körpanorámás fegyverszekrény

A 3 méter hosszú 750 kg-os High-Tech fegyverszekrény gránitpultjából motorosan kiemelkedő  körpanorámás felépítmény telefonos applikációval működik.


Motoros működtetésű fiókok és felnyiló ajtók, mágneses  szabadon variálható fiók elválasztók és sok egyéb innováció, amit látnod és érezned kell.


SALZBURG bútorcsalád
Exkluzív szekrénysorunk a 2024-es FEHOVÁ-n lesz először bemutatva

Technikai újításainkkal a legegyénibb és legtökéletesebb megoldást kínáljuk ÜgyfeleinknekRÉKA újdonságok
Valódi bőr hátfalak, víztiszta, törésálló üvegezésKIEGÉSZÍTŐK
A komplexitás jegyében

Egy vadászházból nem hiányozhat a bőrkanapé és a fotelek, segítünk a komplex berendezésben.Festmények és rajzok, művészet a vadászkultúrában, életre kel a természet.Reméljük személyesen is lesz alkalmunk találkozni februárban a kiállításokon!


Bővebb információ a FeHoVa rendezvényről: www.fehova.hu

Bővebb információ a Salzburgi Die Hohe Jagd & Fischerei vadász kiállításról: www.hohejagd.at

Kérdésed van? Keress minket alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

butor[kukac]pfifferbutor.hu

+36 (30) 511 5911„A vadászathoz hozzátartozik az erdő, a fák szeretete melyből mindannyian erőt meríthetünk. Minden igaz vadász arra törekszik, hogy az erdőből áradó végtelen nyugalmat valamilyen formában hazavigye és otthonában is élvezhesse. Ha környezetünket olyan bútorokkal rendezzük be, melyek közelebb visznek a természethez, az otthont teremt a lakásunkból.”
(Pfiffer János)

2024.01.23., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben