Otthon design vásár 2021. november 5-7.


A lakásbelső kialakításának teljes termékkörét felölelő rendezvény 2021-ben ismét megrendezésre kerül.

A Pfiffer Bútor Mór Kft. bútorait tisztán tömörfából, prémium minőségben, egyedi igényeket is kiszolgálva készíti. Komplex választéklistánknak köszönhetően, minden helyiség bútorozására rendelkezik megoldással, így otthonunkat egységes stílusban rendezhetjük be. Legyen szó nappali, hálószoba, dolgozószoba, étkező vagy előszoba berendezéséről, kínálatunkban a klasszikus vagy a modern formavilágot kedvelők is megtalálják az egyéniségüknek és az elképzelésüknek megfelelő bútorokat.

Az idei évben több újdonsággal is érkezünk a vásárra.


Nagy örömünkre szolgálna, ha vendégül láthatnánk Önt az Otthon Design Ősz lakberendezési kiállításon, ahol cégünk egy 80 nm-es különleges egyedi standdal mutatkozik be. 

A látogatói oldalról egyre népszerűbb lakberendezési kiállításon a hálószobától az étkezőn át a nappaliig megtalálható minden, amire a lakásbelső kialakításához szükség lehet.Ízelítő újdonságainkból: 


Reméljük személyesen is lesz alkalmunk találkozni Önnel november 5-7-e között a Hungexpo H pavilonjában a 303B standon.

Nyitvatartás:

2021. november 5. péntek       10.00 - 18.00
2021. november 6. szombat     10.00 - 18.00
2021. november 7. vasárnap    10.00 - 17.00

Cím: 1101 Budapest Albertirsai út 10.

További információk: https://osz.otthon-design.hu/latogatoknak/altalanos-informacio/

Amennyiben kérdése lenne, forduljon bizalommal Kollégáinkhoz, a Pfiffer Bútor Mór Kft. csapata Örömmel áll rendelkezésére.

Beteljesült vágy: "Olyan bútort alkotunk melynek lelke van, velünk él és generációkon át bensőséges kapcsolattal gyönyörködtet bennünket"

Üdvözlettel a Pfiffer Bútor csapata2021.10.14., csütörtök

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben