FATE látogatás a Pfiffer Bútornál

A FATE(Faipari Tudományos Egyesület) szervezésében faipari szakemberek kisebb csoportja látogatta meg a Pfiffer Bútor Mór Kft. tömörfa bútort gyártó üzemét Móron május 16-án, s az eseményre a FATÁJ is meghívást kapott.

Jelen volt a FATE elnöke dr. Németh Róbert, ügyvezető elnöke Horváth Tibor és felesége, titkára Ábrahám József, valamint egyetemi oktatók, doktoranduszok (egy fő kivételével mindenki mérnök).


A TELJES CIKK MEGTEKINTHETŐ IDE KATTINTVA
2018.05.29., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben