Flow modern bővíthető étkezőasztal tömörfából

FLOW MODERN BŐVÍTHETŐ ÉTKEZŐASZTAL

Elkészítettük FLOW étkezőasztalunk bővíthető változatát. Alap esetben az asztal mérete 170cm hosszú és 100cm széles, de szükség esetén ez a méret egy egyszerűen nyitható vendéglappal 2×50cm-rel akár 270cm-re is bővíthető.

Akciós összeállításunkban megtalálható 4db szék, 1db pad és a bővíthető étkezőasztal, de igény esetén bővíthető még székekkel, vagy paddal.

A FLOW tömörfa étkezőasztalok fafaj választékban megtalálható a legkedveltebb Csomós tölgyfa, de választható még kőrisfa, cseresznye, vagy akár feketedió fából is.

Szín tekintetében több féle is választható a sötétebbtől a világosabb, természetes színekig bezárólag. Az aktuális választék megtekintéséhez KATTINSON IDE

Mint minden más termékünket a FLOW étkezőasztalt is csak és kizárólag tisztán tömörfából készítjük, magas minőségi elvárásoknak megfelelve. Fontos megemlíteni itt, hogy még a bekárpitozott ülőlap is tömörfából készül, így további stabilitást és tartósságot adva székeinknek és padjainknak..

Fafaj, szín és szövetmintáink közül kiválasztható a lakáshoz leginkább illő.

További képek, adatokért KATTINTSON IDE

Szállítással, rendeléssel, ajánlatkéréssel kapcsolatos információkért keressen bizalommal elérhetőségeink eggyikén:

Bútorainkat személyesen is megtekintheti:
2018.05.10., csütörtök

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben