"Vadászláz az otthon melegében"

Pfiffer János a Pfiffer Bútor Mór Kft tulajdonos cégvezetője immár 23 esztendeje indította bútoripari vállalkozását, kezdetekben még csak egy kis műhelyben a ház alatt, mely a hosszú évek során több mint 2 hektáros területű - a lakossági tömörfa bútorgyártásban meghatározó - szereplővé nőtte ki magát. A telephelyet – mint ahogyan az életét is – a természetbe illesztette úgy, hogy az erdő egy karnyújtásnyira legyen tőle. Nagy álmát, hogy a gyerekkori csúzlis, légpuskás, verebészős kezdetek után nagyvad vadász lehessen, csak a vállalkozás megerősödése után, 24 évvel ezelőtt tudta megvalósítani. Jól lehet, azóta szezonálisan igen intenzíven. Mint mondja nem csak a vadászat, de a tömörfából készült bútorok megalkotása is lázba tudja hozni. Sajnos a sok munka mellett nem mindig jut idő a vadászatra. Ilyenkor, még ha néhány percre is, de kedvenc időtöltésére gondolva újra átéli az üzemben egy 1600m2-es trófea teremben a csodálatos emlékeit. A trófea teremben 91 magyar gímbika és 103 őzbak nagykoponyás trófeája emlékeztet a természetben eltöltött sok-sok „aranyórára”. Kivétel nélkül mindnek neve van, emlékeztető kis táblán megörökítve az elejtés körülményeit, örökre belevésve az élettörténetbe. Legcsodálatosabb vadászatainak az afrikai és az erdélyi medve vadászatait is háttérbe szorítva a magyarországi szarvasbőgést tarja, szeptemberben kivonul az erdőbe és a csak a vadászatnak szenteli az idejét „nekem egy év szeptembertől szeptemberig tart”. 

Mi sem természetesebb, hogy a gyártott tömörfa bútorokban visszaköszön a vadászat a faragott vadászjelenetekben. A legnemesebb magyar keménylombos fafajokból: tölgy, bükk, kőris, cseresznye és feketedió fából klasszikus és modern stílusban készülnek a magas minőségű, különleges bútorok a lakás minden helyiségében egységes megjelenést biztosítva. Ezek a különleges természetes fából készült bútorok és a trófeák időnként olyan hangulatot képesek teremteni, melyben újra élednek azokat a csodálatos pillanatok, amit a természetben is a vadászlázban átéltünk. A tömörfából készült bútorok alapanyagát rönk formájában közvetlenül a magyar erdőből, egyenkénti válogatással vásárolja a tulajdonos személyesen. Sűrű elfoglaltsága mellett szívesen megy el rönk átvételre, mert sok új fejlesztési ötlete születik ebben a környezetben „Az erdőben jön meg az ihlet a bútortervezéshez, a jó gondolatokhoz kell a természet és a nyugalom!”. A fűrészüzemükben évente több mint ezer köbméter rönköt vágnak fel, a fűrészárut egy -  másfél évig szabad levegőn szárítják. A pihentetés után a vevői igények alapján, minden bútor egyedileg készül, raktárra nem gyártanak.

A mai modern kor követelményeinek megfelelően, csúcstechnológiás gépekkel munkálják meg a faanyagot, de az alapanyagban nem kötnek kompromisszumot. A fabútor itt Tömörfát, nem furnérozott vagy laminált forgácslapot jelent „ez nem csak olyan ez valóban tömörfa”. A gyártási határidőben sem ismernek megalkuvást, a megrendeléskor pontosan meghatározott időpontra elkészül a bútor, majd követi a kiszállítás és a beszerelés, amit szintén jól képzett saját munkatársaik végeznek. A tulajdonos azt vallja, hogy a tömörfa bútoroknak lelkük van, az otthonunkban üldögélve átadják az erdő és a természet hangulatát.

„ Igazi fából igaz vadászoknak akik a valódi élményeket keresik "

Vadászbútoraink

Cikk forrása


2017.12.01., péntek

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben