Faipar fejlesztéséért emlékdíjat kapott Pfiffer János

A FATE október 5-én délelőtt ipartörténeti konferenciát szervezett, délután pedig megtartotta közgyűlését az idén 67 éves szervezet. Mindkét esemény Sopronban, a Ligneum épületében volt.

A FATE Közgyűlés levezető elnöke Ábrahám József volt. A közgyűlést Prof. Dr. Németh Róbert elnök köszöntötte. Röviden beszámolt az Egyesület elmúlt évi tevékenységéről és felvázolta a jövő feladatait.

A Faipari Tudományos Egyesület Elnöksége Pfiffer Jánosnak a magyar faipar fejlesztése terén kifejtett kimagasló tevékenysége elismeréséül a Faipar Fejlesztéséért kitüntetést adományozta.2017.10.24., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó