tömörfa, kőrisfa, hálószoba, körte szín
Kőrisfa Körte szín
nova tömörfa tölgy ágy
kőrisfából készült hamvas szürke színű tömörfa ágy
Kőrisfa hamvas szürke színben
nova tömörfa ágykeret ágyráccsal
Nova vad tölgy ágy
csomós tölgyfából készült fa ágy

Nova

tömörfa ágy

Modern formavilág, tisztán tömörfából

A Nova ágy formájának erejével egy szellős letisztult hálószobát alakíthat ki. A csomós tölgyfa formabontóan a természet igazi alkotását mutatja meg.

Pihentető alvás a természet közelségében.

A nyugodt kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen a megfelelő pihenés, alvás, melyet leginkább hálószobánkban tehetünk meg. Hálószobánknak legfontosabb része egy megfelelő stabil, masszív ágy és hozzá egy egyénre szabott keménységű matrac.

Összetéveszthetetlen esztétika - életre szóló elégedettség

A Nova kiváló minőségű, természetes anyagokból készült tömörfa ágy, masszív szerkezeti megoldásokkal, és egyedülálló formai kivitelezéssel. Merüljön el a formák és színek világában. A természet valódi alkotását leginkább a "vad tölgy" alapanyagból készült ágy mutatja meg.

Nova bútorcsalád jellemzői

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Vad tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Nova bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
modern ágykeret tölgyfából cseresznyefa ágy éjjeliszekrénnyel tömörfa ágykeret harmony barna tölgyfa ágykeret

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben